Трябва ми ноториално заверено разрешение от съседа, че мога да се включа във водопровода на Софийска вода. Доколкото видях, това разрешение е по чл.192, ал.1 от ЗУТ. Съседът се съгласи, но аз не мога да намеря никъде примерен такъв договор за да оформя моя.
Много ще съм ви благодарна, ако някой има такъв да ми пусне едно копие.
- Дата и час: 30 Ное 2024, 06:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Водопровод през чужд имот
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Това, колеги, което сте написали наистина е грозно. Ако не желаете да помогнете достатъчно е да кажете, че не искате. Тези цитати и грозотии са изключитлно ненужни и са основно простошка реакция.
За сведение на цитиращите, аз самата съм юрист, даже съм синдик, просто не ми се е налагало да правя такова нещо. Ровейки се из интернет, реших че е по- лесно да попитам и да видя дали някой не е правил нещо такова, отколкото да звъня по колеги и да ги питам правили ли са го.
Но в крайна сметка и простотията трябва да с епрояви някъде предполагам
За сведение на цитиращите, аз самата съм юрист, даже съм синдик, просто не ми се е налагало да правя такова нещо. Ровейки се из интернет, реших че е по- лесно да попитам и да видя дали някой не е правил нещо такова, отколкото да звъня по колеги и да ги питам правили ли са го.
Но в крайна сметка и простотията трябва да с епрояви някъде предполагам
- sallys
- Нов потребител
Пак за сведение- вече ми отговориха.
Сега обаче разбирам откъде хората трупат мнения, да не говорим че бих доста се притеснила ако вие сте ми авокат (ако изобщо сте такъв)> Като гледам освен да копирате и пействате едни и същи простотии по всички възможни теми, май друго не правите.
АКо това ви кара да се чувствате по- утвърдено същество- Халал да Ви е, продължавайте с копирането и пействането.
Ако случайно Ви трябва такъв договор, колега, кажете, ще Ви го пейстна, че като гледам, ако Ви потрябва едва ли ще намерите време да търсите, камо ли да го пишете вие самия/та.
Сега обаче разбирам откъде хората трупат мнения, да не говорим че бих доста се притеснила ако вие сте ми авокат (ако изобщо сте такъв)> Като гледам освен да копирате и пействате едни и същи простотии по всички възможни теми, май друго не правите.
АКо това ви кара да се чувствате по- утвърдено същество- Халал да Ви е, продължавайте с копирането и пействането.
Ако случайно Ви трябва такъв договор, колега, кажете, ще Ви го пейстна, че като гледам, ако Ви потрябва едва ли ще намерите време да търсите, камо ли да го пишете вие самия/та.
- sallys
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|