начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Може ли да се запише на двама ни?

Казуси за недвижими имоти

Може ли да се запише на двама ни?

Мнениеот Tsureto » 10 Юли 2008, 19:16

Здравейте!
Имам сериозен проблем.Живеем в чужбина с приятеля ми на семейни начала и имаме детенце на 1 год.Искаме да си купим имот в София, но аз работя нелегално и немога да представя доходи.Одобриха ни за заем на база неговите договор и доходи.Искаме да го запишем на двама ни на име, но казаха, че неможе защото аз не участвам в плащането. :?:
в такуж случай ако се разделим след 20 години аз нямам право на никакуж дял от жилище, което съм плащала 20 години!
Кажете как и какъв е реда, че да може да се впиша и аз като съсобственик?
Благодаря!
Tsureto
Нов потребител

Re: Може ли да се запише на двама ни?

Мнениеот naughty » 10 Юли 2008, 20:24

Tsureto написа:Здравейте!
Имам сериозен проблем.Живеем в чужбина с приятеля ми на семейни начала и имаме детенце на 1 год.Искаме да си купим имот в София, но аз работя нелегално и немога да представя доходи.Одобриха ни за заем на база неговите договор и доходи.Искаме да го запишем на двама ни на име, но казаха, че неможе защото аз не участвам в плащането. :?:
в такуж случай ако се разделим след 20 години аз нямам право на никакуж дял от жилище, което съм плащала 20 години!
Кажете как и какъв е реда, че да може да се впиша и аз като съсобственик?
Благодаря!

я се оженете набързо :) проблема ви ще се реши на момента.. :)
П.С. защо не сте се оженили до сега? Модерно ли е или..? Става за 15 мин и ден подготовка..? Щом имате детенце и смятате следващите 20 години да сте заедно -> защитете интересите на себе си и детето по най-разумния начин
naughty
Потребител

Мнениеот Tsureto » 10 Юли 2008, 20:26

Имам несполучлив брак от преди това и май вече имам алергия към подписи, халки и т.н :( Не за друго....
Tsureto
Нов потребител

Мнениеот naughty » 10 Юли 2008, 20:30

Tsureto написа:Имам несполучлив брак от преди това и май вече имам алергия към подписи, халки и т.н :( Не за друго....

не е сериозен довод. Рискувате твърде много. мое лично мнение.
naughty
Потребител

Мнениеот law_master » 10 Юли 2008, 20:36

Може да се зпишат имената на двамата в нот. акт и да се учреди съсобственост. Вижте тази тема и мненията на колегите и ако има нещо неясно ще дообесняваме :wink: --> http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=31459
Последна промяна law_master на 10 Юли 2008, 22:38, променена общо 1 път
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот Tsureto » 10 Юли 2008, 22:01

Ето къде бил ключа от бараката :)))
Значи все пак можело, сигурна бях, че има начин :)
Благодаря много, много, много :)))))) :D
Tsureto
Нов потребител

Назад към Имотни казуси