здравейте отново приятели. имам въпрос на който ако някой от вас може да ми даде отговор ще съм ви много благодарна. проблема се състои в следното:моята баба и нейните брат и сестра са наследници на имот в софия. те са възрастни и дори доста не довиждат.и така зетя на една от сестрите им дава да подпишат някакво пълномощно с което те му дават правото той да предтсвлява интересите им при евентуална покупко-продажба на имота, тъй като те нямат физическата възможност да пътуват. но след време за съжаление разбират, че той ги е измамил като е злоупотребил с доверието им, и всъщност с това пълномощно те муу дават правото той да прави с имота каквото си пожелае. въпроса ми е : може ли да бъдат отнети правата на този човек и това пълномощно да бъде анулирано след като на възрастните хора им е подадена грешна информация какво подписват. как се процедира в такъв случай?
благодаря ви предварително
- Дата и час: 30 Ное 2024, 05:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
казус имот - може ли пълномощно да бъде анулирано?
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Да, може разбира се. Трябва да се докаже че ги е подвел, другия вариант е да се докаже че са слепи или поне сериозно недовиждат. Останалото - при адвокат.
- karelia79
- Потребител
благодаря ви много. дали би могъл този проблем да се разреши без намесата на адвокат, тъй като финансово те не биха могли да покрият разходите за такъв. как може да се докаже 4е ги е подвел?- дали биха били брата и сестрата достатъчни за свидетели е иедин на друг
- em4etotaskova
- Нов потребител
Според мен без адвокат - много трудно! В крайна сметка всичко е въпрос на доказване, а с тези неща може да се справи по-добре при всички случаи човек, който е учил за това. Ще се докаже със свидетели - дали братът и сестрата ще са достатъчни може само съдът да каже.
- karelia79
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|