- Дата и час: 29 Ное 2024, 06:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Юридически шах турнир
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Юридически шах турнир
Колеги какви ще кажете да си направим един шах турнир-lex open.
Правила:
1.Участници:Юристи регистрирани във форума на lex
2.Правила-класически.Турнира ще се проведе в интернет , в някой от свободните сайтове като yahoo или pogo.Схемата за турнира , ще се измисли като се разбере дали има кандидати за участие в турнира.
3.Награда-Слава , музика и танци до зори……………..
П.П
Срок за записване-четвъртък до 21.45
Правила:
2.Правила-класически.Турнира ще се проведе в интернет , в някой от свободните сайтове като yahoo или pogo.Схемата за турнира , ще се измисли като се разбере дали има кандидати за участие в турнира.
П.П
- REVOLUTION
- Активен потребител
На коя дата ще се проведе турнирът ?
„Ако народът не може да бъде целокупен, лесно ще стане изцяло купен! “
- pokerman
- Потребител
В четвъртък вечерта , ще обсъдим въпроса с желаещите и ще изработим схема на турнира и ще изберем , удобно време за всички участници.Възможно е партиите да се играя в няколко дни.
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: Юридически шах турнир
REVOLUTION написа:Колеги какви ще кажете да си направим един шах турнир-lex open.
Правила:
П.П
Веднага ставаме лица на ТУРНИРА! Във връзка с един позабравен дтски филм "Рицарят на бялата дама" веднага кръщаваме отбора АБДУЛ АБА-LEX ЧАМПИОНС. Между другото ТОТО - Димитър Ганев от същия филм и Маляка от "Войната на таралежите" е и ваш колега (гл. юрист на ........ известно държавно ведомство и потомствен адвокат).
Приветствам това решение и аз като СПАСКА СПАСОВА - кръстник на отбора АБДУЛ АБА поемам и същата отговорност спрямо "АБДУЛ АБА-LEX ЧАМПИОНС"
ОБЕЩАНО!
ПОЗДРАВ КЪМ ШАХМАТИСТИТЕ : http://www.vbox7.com/play:5d7613e8
http://www.vbox7.com/play:5d7613e8
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
Алтернативно табличка и некое белотче с биричка и цаца няма ли да спретнем?
П.П. Липсват ми сесиите от студентските години, тогава турнирите по табла и белот бяха от мрак до зори.
П.П. Липсват ми сесиите от студентските години, тогава турнирите по табла и белот бяха от мрак до зори.
- bay4o
- Потребител
Интересно начинание, но за съжаление нямам никакво време напоследък.
Иначе мажоретки приемам
Иначе мажоретки приемам
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Аз играя в Playchess.com. От там се тегли безплатен софтуеър и е много по-удобно и приятно ,отколкото в другите сайтове.
- ignatius
- Младши потребител
-
bebitor - Активен потребител
Според мен турнирът не трябва да се провежда преди края на европейското
Казва Ви го една неизгряла звезда на българския шахмат
Казва Ви го една неизгряла звезда на българския шахмат
- ytrewq
- Потребител
bay4o написа:Алтернативно табличка и некое белотче с биричка и цаца няма ли да спретнем?
а само биричка????? е, може и малко цаца.... ама биричка повече
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Колеги с оглед да уважим постъпилите искания , предлагам да отложим турнира след световното , тоест –понеделник.В тази връзка и срока за записване е удължен до тогава , засега състезателите са следните :
1.p_n_n
2.revolution
3.law_master
4.ignatius
5.bebitor
6.kalahan
7.mushroom
8.vnlov
9.trapped
Предлагам в понеделник аз да изтегля състезателни двойки(няма да мамя).Директни елиминации-2 от 3 партии.Двойките се уговарят на лични кой ден да изиграят партиите , като затова имат 7дни(до другия понеделник).Ако на уговорения час , играч не се появи , губи служебно.Победителите продължават напред по предварително изградена от мен схема(няма да я нагласям , не съм играл с никой от колегите)
Дискусията е отворена към участниците да дават различни предложения за правилата на турнира.
1.p_n_n
2.revolution
3.law_master
4.ignatius
5.bebitor
6.kalahan
7.mushroom
8.vnlov
9.trapped
Предлагам в понеделник аз да изтегля състезателни двойки(няма да мамя).Директни елиминации-2 от 3 партии.Двойките се уговарят на лични кой ден да изиграят партиите , като затова имат 7дни(до другия понеделник).Ако на уговорения час , играч не се появи , губи служебно.Победителите продължават напред по предварително изградена от мен схема(няма да я нагласям , не съм играл с никой от колегите)
Дискусията е отворена към участниците да дават различни предложения за правилата на турнира.
- REVOLUTION
- Активен потребител
REVOLUTION написа:Колеги с оглед да уважим постъпилите искания , предлагам да отложим турнира след световното , тоест –понеделник.В тази връзка и срока за записване е удължен до тогава ...
oще повече, че ни трябва ччетно число участници.
-
Trapped - Потребител
отговор
Здравейте колеги,
Пишете ме и мен. В "плейчес" наистина е най-удобно. Остава открит един въпрос - да се разберем на какво време ще се играе - 10 мин, 15 мин, 5 мин ...?
Аз предлагам времето да е 15 или 20 мин?
Поздрави!
Пишете ме и мен. В "плейчес" наистина е най-удобно. Остава открит един въпрос - да се разберем на какво време ще се играе - 10 мин, 15 мин, 5 мин ...?
Аз предлагам времето да е 15 или 20 мин?
Поздрави!
"Divide еt impera" !
- monteskio
- Активен потребител
REVOLUTION написа:Дискусията е отворена към участниците да дават различни предложения за правилата на турнира.
В Playchess.com.Време за една партия- 15+3 например.
- ignatius
- Младши потребител
|
|