начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

прокси

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 07:23

poli_g написа:Ха- интересно, заслужихте вниманието ми.
Като Ви чета за изразеното съмнение и некоректно отношение към безпристрастността на колегите - мда...повярвах, пишете, черпейки от личния си опит.
Защо ли, не ме учудва този факт... 8)

8) И аз мисля, че нещо прекалено много внимание ти отделихме :lol: Странно обръщане на резултата в анкетата - бяха 5 / 0 против, станаха 7 / 2 против (за - поли и неонато :wink: 1 нов против - аз :oops: ) и изведнъж - 9 или колко там, лавинообразно се хвърлиха да бранят поли :lol: :lol: ).Междувременно вчера имаше нов регистриран потребител с 0 мнения, сега има още един такъв. :roll:
В някои форуми има раздел "потребители", където по азбучен ред или по хронология на регистрацията им ири по брой мнения, можеш да разгледаш списъка на всички потребители... :roll: Тук обаче май няма такава опция. Ако имаше - сигурен съм, че вчера и днес е имало "малък пик" в статистиката на новорегистрираните потребители. :lol: :lol: :lol:
Всъщност поли, ти така и не ни разказа - как стана модератор - кога те предложиха, ти кога прие (нали уж беше против тази лоша дейност) защо в онзи раздел... :lol:
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 20 Юни 2008, 07:55

:roll:
Последна промяна kalahan2008 на 20 Юни 2008, 13:44, променена общо 1 път
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот REVOLUTION » 20 Юни 2008, 08:03

Видя ли Gudio , казах ти аз , че не е сигурна работата само с това признание.Пълно , пълно доказване само……хихихи…….. , а иначе какво излезна karanedeff-сив кардинал , реди модератори.Взе да става комична тая история………… :lol: :lol: :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 08:07

kalahan2008 написа:Като обективен наблюдател и лично познаващ Поли завявам, че gudio НЕ позна цвета на косата на Поли. :lol:
Наградата обаче ми се струва крайно недостатъчна, за да ме изкуши да разкрия истинския цвят. :lol:
Иначе мнението ми съвпада на 100% с това на Neonato. Докато си триех мненията тези дни (много от модераторите ги домързя да си играят с мен на "Трий с мен", въпреки че точно за това са избрани, а Clavdivs направо ме отряза да съм си ги джиросвал сам :lol: ), забелязах, че и Neonato е извършвал тази дейност преди мен :lol:
Сега да не вземета да кажете, че с Neonato сме един и същи човек :lol:
п.п. Не знам какво общо има Каранедев със собствениците на портала, но аз също получих покана за модератор - именно от Каранедев. Обявявам награда бАнбон на клечка за този, който познае дали се съгласих :lol:
Айде чао, че имам работа, а довечера очаквайте пак да си затрия сам мнението, което току-що прочетохте :lol:

Я профилактично да го запазим, поне докато каранедев не е уредил поли да стане модератор и тук :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот kalahan2008 » 20 Юни 2008, 08:18

:?
Последна промяна kalahan2008 на 20 Юни 2008, 13:44, променена общо 1 път
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 08:55

kalahan2008 написа:Без да се хваля, но предварително знаех, че gudio точно така ще постъпи :lol: Само че той запази и упрека именно към него-че го мързи да ми помага в автомодераторското ми упражнение.
gudio, това също можеш да го сложиш в рамка :lol:

Слагам го. :x Изгубих си времето да трия доста твои мнения по твоя заръка, но... щом всичко ти е ясно и всичко знаеш предварително - я потвърди още веднъж: значи поли не е "природна" блондинка :?: :!:
:roll: Мно-о-о-о-го съм разочарован... :cry: Да... явно, както казват, това е професия, а не даденост. :cry: :cry: :cry:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 15:22

Мдааа, по-горе колегата Гъдьо, подкрепен от колегата Революшън, изрази някакво съмнение как аз съм имал още един-два ника поне, та с тях съм бил подкрепил Поли. От поста му разбираме, че аз, грешникът, с многото никове ?! (откъде това неоснователно твърдение не знам), а той, видите ли с един ник, т.е. идеален.
При тези изявления колега, при всичкото ми уважение към теб, защото си безспорен спец по изпълнително производство и от теб наистина може да се научи много в тази материя, откъде да съм сигурен, че ти играеш по правилата в анкетата и си гласувал за "къртицата" Поли само с един ник?
Аз казах по-рано и то точно в пост към теб, че съм имаЛ друг ник, с който отдавна съм приключил и с него съм си прекратил регистрацията. За оставането на Поли като модератор съм гласувал веднъж като Неонато.
А я да видим сега ти какво правиш по въпроса за никовете според тази препратка:

http://www.lex.bg/phorum/viewtopic.php? ... ht=#237239

Та, като Поли е "къртица" на Лютия и го "покрива" във форума, а ти, по твое признание си го дразнил с поне още два твои ника, като как ще ме убедиш, че не си ги вкарал в гласуването против нея в анкетата?! Разбира се, не е нужно да ме убеждаваш, щом не желаеш. Препратката по-горе предостатъчно показва кой ползва по три ника (само!!!!!!) във форума и пише с тях едновременно.
Професионалното ми мнение за теб като специалист няма как да бъде променено (изложил съм го по-горе и то е и на колегите, които четяха мненията ти, когато се готвеха за конкурса за ДСИ, те, искрено го казвам, ти се възхищаваха на лекотата, с която отговаряш на всеки въпрос от изпълнителния процес), но личното ми мнение за теб започна да се променя и ще взема да повярвам на Поли, че все постоянно се спъваш. Сега се спъна и по въпроса с никовете, защото ти имаш три и си писал с тях по едно и също време, макар и само да дразниш откачения Спамър. Е кой в крайна сметка оставя съмнението, че, имайки поне три активни ника, е гласувал с тях против Поли и то при ясното ти изявление, че форумът "Семейни казуси" и работата на Поли там не те интересува?!
Ето тук си го казал това дословно, че функциите на Поли като модератор там не те вълнуват:

http://lex.bg/forum/viewtopic.php?p=243 ... ht=#243446

Сега какво правим, май става като в оная поговорка "гузен, негонен бяга"?
Не май, ами направо така си става, защото фаактите от препратките са повече от красноречиви.
neonato
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 15:33

neonato написа:Мдааа, ...
А я да видим сега ти какво правиш по въпроса за никовете според тази препратка:

http://www.lex.bg/phorum/viewtopic.php? ... ht=#237239

Та, като Поли е "къртица" на Лютия и го "покрива" във форума...
Не май, ами направо така си става, защото фаактите от препратките са повече от красноречиви.

Да беше прочел първо какво пише в "препратките" - и двата цитирани ника са злобно баннати, и то заедно с IP-адресите им от тогавашното (то и сега е същото сигурно) ръководство на форума. Лютият се радваше на почит и се закриляше, така както сега вероятно поли ще го прави :lol: И двата ника, поне аз, не мога да ги ползвам. А че анкетата на поли е манипулирана - това е очевидно, защото поне 20 нови участника се регистрираха на 19 и 20-ти :lol: Нито един от тях няма мнение (и най-вероятно няма и да има, защото ще лъсне кога е регистриран !). Но печелиш една почивка в "Голф-ризорта" :wink: знаеш за какво става въпрос - заслужи си я ! :!: :wink:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 15:48

Дааааа, когато на някой не му изнася анкетата, търси новорегистрирани 20 участника. Ами издай забрана за регистрация във форума. Те, по твоите думи, хората са се юрнали вчера и днес да се регистрират, за да гласуват! :shock:
Нямали мнения след регистрацията :roll: , боже мили!
Ами въведете им задължителен брой мнения, та да разбудите Гьобелс (нали ти го цитираш за пропагандата). И кое показва, че тези са се регистрирали, за да гласуват в анкетата и въобще колко са се регистрирали? Освен твоите твърдения. Те май нови участници не се регистрират всеки ден, само вчера и днес са го правили и то, ама разбира се, специално заради анкетата :) :) :)
Гъдьо, уважаеми колега, пак се спъваш!
Ти си работил с три ника едновременно във форума, не аз!
neonato
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 15:59

neonato написа: Гъдьо, уважаеми колега, пак се спъваш!

:roll: Ще ми разясните ли накрая този идиом или не ?
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 16:02

В смисъл, че пак бъркаш, нищо обидно не влагам в него. Казах, че отношението ми към професионализма ти не се влияе от постовете, които разменяме по теми, несвързани с правото.
neonato
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 16:04

neonato написа:Дааааа, когато на някой не му изнася анкетата, търси новорегистрирани 20 участника.

:wink: Търся обяснение за странния обрат, който извъднъж се случи в резултатите от гласуването - от 90% "против" изведнъж стремително се изравниха, след което нещастните принципни хорица , гласували "против" дишат прахоляка на манипулативните "поддръжници" на поли :lol: :lol: Имаше една година някакво подобно грасуване за "Евровизия" и групата "Каффе" или нещо подобно се казваше... Просто обратите са странни. Аз Поли не съм я виждал, но след като ми бе подробно описана :wink: и сравнена с популярни и общоизвестни личности... за мен нещата вече не подлежат на обсъждане - нямам никакви шансове в каквато и да било надпревара с нея :lol: :lol: , даже ако сега пуснете анкета: "Да си ходи ли гадния Гъдю от форума ?", направо си събирам багажа и се изнасям доброволно :lol: :lol: :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 16:13

За резултатите от анкетата - извинявай, но не съм шаман!
Сега, гледам, анкетата я няма вече там :shock:
Това пък какво е, нито съм администратор, нито модератор, за да отговоря.
Казваш, ако има гласуване за теб?! Бих гласувал да останеш, в твоя раздел съм имал коректно отношение, а и казах по-горе за професионализма в материята.
Нося майтапи под всякаква форма, така че, моля, шегувай се, както ти прецениш. Това е твое лично право.
neonato
Потребител

Мнениеот Biby » 20 Юни 2008, 16:25

Е, не. Това е върхът вече :twisted:
В "Семейните" се вихри някаква анархия.
Пуска се анкета и изчезва за 2-ри път, заедно с коментарите. Преди малко имаше нова тема по повод анкетата и й резнаха главата. Без предупреждение.
24-те часа предвидени в анкетата не са изтекли, че да бъде затрита.
Въобще модераторът там /предполагам, че това е Поли/ си прави каквото му скимне и то без никакви обяснения или мотивировка.
Не отговори на въпроса защо смени позициите и от антимодератор стана модератор.

По повод на горното, вече съм сигурна, че не ме радва идеята модератор да бъде човек с "лабилно форумско поведение" - да не знае иска или не иска да пуска анкета, да бъде модератор или не и т.н.

п.п. пиша това в тази тема, тъй като тя е поводът за анкетата-фантом. Пък и модераторът тук поне дава свобода на словото. :wink:
Последна промяна Biby на 20 Юни 2008, 16:36, променена общо 1 път
Изображение
Biby
Потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 16:30

Последното мнение беше (по мое убеждение) на ykovachev. Колегата обясняваше, защо е гласувал "за". После всичко изчезна. Гласувалите бяха до този момент 11 "против" - 19 "за".
Та, много интересно, защо ще й е на Поли да трие цялата анкета?!
И няма ли администратор на форума, който да провери какво е станало, ами си пишем предположения, тъй като това, че Поли е изтрила цялата анкета, е повече от нелепо. :shock:
neonato
Потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 16:32

Той колегата всъщност е написал част от написаното от мен, докато си пишех мнението.
neonato
Потребител

Мнениеот Biby » 20 Юни 2008, 16:35

neonato написа:Та, много интересно, защо ще й е на Поли да трие цялата анкета?!

Ако не е Поли - моите извинения.
Но снощи го направи същия номер - махна анкетата и изтри коментарите :roll:
Изображение
Biby
Потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 16:38

Тя, затова (за Вашето мнение), доколкото имам спомен, си призна и се извини. Няма логично обяснение да си трие цялата анкета при резултат 11 "против" - 19 "за".
Това е абсурдно. :roll: Просто не е истина.
neonato
Потребител

Мнениеот neonato » 20 Юни 2008, 16:40

Администраторът на форума при всички положения има нямаква информация и обяснение за случилото се. Няма ли кой от модераторите да го попита за това нещо?!
neonato
Потребител

Мнениеот gudio » 20 Юни 2008, 16:51

neonato написа:Тя, затова (за Вашето мнение), доколкото имам спомен, си призна и се извини. Няма логично обяснение да си трие цялата анкета при резултат 11 "против" - 19 "за".
Това е абсурдно. :roll: Просто не е истина.

:wink: Има едно логично обяснение - да видим какво ще ми отговорят - попитах "ръководството" има ли техническса възможност да се извадят IP-тата на гласувалите, респ. поне никовете им - за да лъсне "далаверата" с ... "купуването на гласове" (не е точната дума, но звучи актуално) :lol: Явно това е достигнало до някого и... :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии