може ли да ми отговорите на следния въпрос моя брат в момента има брак от 15 години, доскоро той е издържал жена си, аз бях им купила някой неща за покъщина, който съм ги дала за временно ползване,и сега със мойта снаха не сме във добри отношения, и сега е решила да подаде молба за развод ,като е през това време до 1999 година не е работила никъде на издръжка от брат ми и мен, но сега брат ми не работи никъде, а тя решава да подава молба за развод като той доскоро е работил на корабите и е внасял цялата заплата,но тя не спестява нищо и не купува нищо в жилището което живеят то е на майкай и на нея защото баща и почина и тя има дял, може ли да ми отговорите на въпроса брат ми не е при нея в момента при мен съм го взела на раБота но разработваме офис, и сега не може да и внася пари и тя му звъни постоянно и го тормози за пари, до тая година аз все съм им помагала със финанси защот закъсват, брат внася финанси а тя ги фхарчи и ги дава на майка си и лъ же че туй онуй е купила
но в апартамента не купува нищо не е домакиня,аз им бях купила фризер,климатик,бойлер,телевизор и им ги дадах за временно ползване, и се га брат ми е в пловдив, там съм гио командировала, а тая вечер муз заявила така, ако ни пращаш пари, ще подам молба за развод при условие че тя работи в момента, и получава така твърди 600 лв и не и стигат, и при условие го заплашва че като подаде молб за развод, той багажа не можел да си г о вземе, като подадела молба за развод, но при условие че багажа е мой и съм го дала, за временно ползване като имам документи за него фактури за закупуването на мое име на фирмата, в такъв случай тя има ли право да ми задържа багажа
като той не е на брат ми а мой, и като имам документ мога ли с ъс съ дия изпълнител да отида и да си го прибера
Много Ви моля да ми дадете съвет и отговор
- Дата и час: 02 Дек 2024, 08:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
относно мое имущество
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Боже тази тема ме умори докато я прочета.
Госпожо, вие си изляхте цялата семейна история в едно безкрайно изречение. Направо не е за вярване.
Вашите вещи са си Ваши независимо къде се намират. Вие сте ги дали на брат Ви като на заем (за послужване). Дали ще се разведе или не Вие можете да си ги вземете. Как може да стане това? Чрез помощтта на колега, при когото ще отидете да Ви помогне.
Останалото дето сте го написали е без значение - дали спестява или харчи Вашата снаха, дали е добра домакиня или не, дали работи или не - това са все странични неща. И не касаят Вашата собственост - вещите, които сте дала да ползват.
Госпожо, вие си изляхте цялата семейна история в едно безкрайно изречение. Направо не е за вярване.
Вашите вещи са си Ваши независимо къде се намират. Вие сте ги дали на брат Ви като на заем (за послужване). Дали ще се разведе или не Вие можете да си ги вземете. Как може да стане това? Чрез помощтта на колега, при когото ще отидете да Ви помогне.
Останалото дето сте го написали е без значение - дали спестява или харчи Вашата снаха, дали е добра домакиня или не, дали работи или не - това са все странични неща. И не касаят Вашата собственост - вещите, които сте дала да ползват.
Понякога истината може да ни избоде очите ....
-
Magnollia - Потребител
Е,ама моляа ви се!!!
Това не е тема,а е чиста консултация.Трябва да има някаква мярка все пак
Не се прави така. Вие знаете ли,че точно това ваше питане изкарва 1/3 от дължимите от моя страна задължения за осигуровки за съответния месец????
Все пак може и да се намери колега,който дава хляб без пари.А дотогава приятен ден!!!
Това не е тема,а е чиста консултация.Трябва да има някаква мярка все пак
Много Ви моля да ми дадете съвет и отговор
Не се прави така. Вие знаете ли,че точно това ваше питане изкарва 1/3 от дължимите от моя страна задължения за осигуровки за съответния месец????
Все пак може и да се намери колега,който дава хляб без пари.А дотогава приятен ден!!!
- punisher
- Потребител
Ами да, уважаема elvis_67! Имали сте средства за "фризер,климатик,бойлер,телевизор", значи и за адвокат ще Ви се намерят...
Лек ден!
Лек ден!
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|