начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

прокси

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот satir » 18 Юни 2008, 15:57

gudio написа:
satir написа: ...

... Тогава вече може да триеш мненията ми на воля. :wink:

трия потни кунки..... и те сега ще изтичам за гъбичка..... :twisted:
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот satir » 18 Юни 2008, 16:02

gudio написа:
satir написа: ше зема да стана един як модератор и ше ви Изтрия спамерските постове :roll: спамери със спамери такива... за вас ИЦКЮ нема ли ве???

:lol: Рецептата е известна - започни да се тръшкаш, да протестираш против произвола на модераторския башибозук, как продават личните ти данни на "Илиянци", отправи предизвестие, започваш един трагичен "countdown" - " :cry: :cry: :cry: остават ми още...подсмрък... 5,4,3,2... дена"... Пусни или възобнови онази анкета, в която да се види какво социално зло са модераторите и ... накрая ще те направят модератор само и само да мирясаш. Тогава вече може да триеш мненията ми на воля. :wink:

едит: за протокола, държа да се отбележи въпросният индивид /оня с прокситата/ ми е крайно несимпатичен и далеч не ми е любимец
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот ianeva » 18 Юни 2008, 16:10

satir написа:
gudio написа:

Честно казано, имаше един момент satir, в който щях да Ви питам открито, ако станете модератор, ще ли се наемете и ще ли успеете да направите форума читаем и щях да Ви предлагам за поста, защото сега действащите модератори, да ме прощават, не се справиха блестящо в това отношение /гледам, че имате доста прилична грамотност, компютърна нека я наречем/. Обаче някой ме зарадва и вчера /с леки изключения/ и днес някак пак е приятен форума...
А, и да питам, ако на poli g и gudio постингите са спам, туй Вашето, което съм цитирала, какво е? :) И не е ли за лични ... :)
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот satir » 18 Юни 2008, 16:18

ianeva написа:
satir написа:
gudio написа:

Честно казано, имаше един момент satir, в който щях да Ви питам открито, ако станете модератор, ще ли се наемете и ще ли успеете да направите форума читаем и щях да Ви предлагам за поста, защото сега действащите модератори, да ме прощават, не се справиха блестящо в това отношение /гледам, че имате доста прилична грамотност, компютърна нека я наречем/. Обаче някой ме зарадва и вчера /с леки изключения/ и днес някак пак е приятен форума...
А, и да питам, ако на poli g и gudio постингите са спам, туй Вашето, което съм цитирала, какво е? :) И не е ли за лични ... :)

a аз мисля че е повече от очевидно че се шегувам.
върл противник съм на триенето намнения, но кои ме пита мене???
а и никакво желание нямам да модерирам... никакво
уффффф... пак едит: хей защо само компютърна... аз все пак съм магистър.... нека имам няколко грамотности !!! става ли? :D
ей това е за лични /провери си ПМ!/
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот ianeva » 18 Юни 2008, 16:23

satir написа:
ianeva написа:
satir написа:
gudio написа:

уффффф... пак едит: хей защо само компютърна... аз все пак съм магистър.... нека имам няколко грамотности !!! става ли? :D

Нищо против всичките Ви грамотности /ама и дума :lol: /, но ако във втората ми част постинга ми беше закачка /съжалявам, ако другояче сте ме разбрали/, то в първата, в един момент беше не просто сериозен, а абсолютна необходимост. Как да е, за момента положението явно е овладяно, та ще поживеем и видим ...
Аватар
ianeva
Потребител

Мнениеот satir » 18 Юни 2008, 16:26

ianeva написа:
satir написа:
ianeva написа:
satir написа:
gudio написа:

Нищо против всичките Ви грамотности /ама и дума :lol: /, но ако във втората ми част постинга ми беше закачка /съжалявам, ако другояче сте ме разбрали/, то в първата, в един момент беше не просто сериозен, а абсолютна необходимост. Как да е, за момента положението явно е овладяно, та ще поживеем и видим ...

тук трябваше да се прочете "ДА ЖИВЕЙ..." и тнт.... учете са да ласкаете...
може ли такова нещо?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот gudio » 18 Юни 2008, 18:41

poli_g написа: :roll: Забелязвам, да проявяваш нездраво любопитство към моята особа... но, да ти кажа - храниш излишно чувства! 8)
Нямам намерение да се търкалям с теб в калта- имам известни опасения, че ще ти е приятно!
А, това, не бих допуснала! 8)

п.п. Саше-е-е, не си въобразявай! 8)

:roll: Любопитство ? Че то всичко е ясно, какво има да се любопитства ?
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 18 Юни 2008, 20:47

poli_g написа: Поизтупай се и продължи напред...
Не ми е ясно, защо тъпчеш на едно място?

Добре, ще взема и аз да метаморфозирам - "от модератор в АНТИмодератор" и после пак обратно... :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот neonato » 19 Юни 2008, 00:35

Мдаааа, влизам и какво гледам, група петнисти хиени нападнали заека Поли на тема Ренегат Модератор и го дразнят, белким си ходи по живо, по здраво. Имало май и ПО-модератори от другите, така разбирам ?
neonato
Потребител

Мнениеот satir » 19 Юни 2008, 04:55

satir написа:
ianeva написа:
satir написа:
ianeva написа:
satir написа:
gudio написа:
satir написа: Изображение

...

...

...

"ДА ЖИВЕЙ...!!!"
ех че куот... :)
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот gudio » 19 Юни 2008, 08:20

spydoctor написа: КЛОУНИ, не се самозабравяйте ! :D :D :D :D

:lol: :lol: Около 60 часа отсъствие и ето той пак е тук :!: :lol: :lol: :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот gudio » 19 Юни 2008, 08:30

neonato написа:Мдаааа, влизам и какво гледам, група петнисти хиени нападнали заека Поли на тема Ренегат Модератор и го дразнят, белким си ходи по живо, по здраво. Имало май и ПО-модератори от другите, така разбирам ?

Брей, "петнисти хиени", казваш :?: Какъв "ренегат модератор" ? Ренегат-АНТИмодератор - ДА ! Аз комай в "семейни казуси" изобщо не съм писал, така, че функциите й там не ме вълнуват. Посочих на сатир рецепта как да стане и той модератор и последваха горните излияния. :idea: Пък и сега забелязвам, че ми се спряга истинското име - да взема да се смутя нещо, засрамя... А ако бъдем обективни - това е доста неетично. :evil: Но следващото, което можем да очакваме от поли е да ми пусне тук и ЕГН-то и т.н., само, че това вече се случи веднъж :lol: и мокър от дъжд не се бои. :lol: :lol:
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот portokal » 19 Юни 2008, 08:42

Пък и сега забелязвам, че ми се спряга истинското име - да взема да се смутя нещо, засрамя...

Ами щом те притеснява, изтрий го, бе, Сашеее! Модератор си все пак. 8)
Няма да се сърдя, ако си изтриеш името от това ми мнение, но само ако го изтриеш и от другите мнения в темата. (-;
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот gudio » 19 Юни 2008, 08:44

portokal написа:
Пък и сега забелязвам, че ми се спряга истинското име - да взема да се смутя нещо, засрамя...

Ами щом те притеснява, изтрий го, бе, Сашеее! Модератор си все пак. 8)
Няма да се сърдя, ако си изтриеш името от това ми мнение, но само ако го изтриеш и от другите мнения в темата. (-;

:lol: Ще разочаровам поли, но не ме притеснява :lol: 8)
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот satir » 19 Юни 2008, 10:11

mi_lena написа:
neonato написа:Мдаааа, влизам и какво гледам, група петнисти хиени нападнали заека Поли на тема Ренегат Модератор и го дразнят, белким си ходи по живо, по здраво. Имало май и ПО-модератори от другите, така разбирам ?

Не. Модераторите се делим на:

а/ - "лоши" (Гъдьо, Революшън, аз, Ковачев, Систем и пр.), които се скъсахма да даваме обяснения, че модераторът не е властолюбива кръвожадна петниста хиена, ровеща от лошотия из чуждите тайни.
б/ - "ни лук яли - ни лук мирисали" чувствителни, наивни зайци, които никога не се извиняват, защото винаги са виновни другите.

Изображение

Р.S. Ха да ни е честит чисто новият спамър!

Лек и приятен ден на всички :)
гъдьо не е лош, само е дребнав :idea: и нищо не разбира от ИП и сигурност, а :!: и не приема съвети
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот gudio » 19 Юни 2008, 14:39

satir написа: гъдьо не е лош, само е дребнав :idea: и нищо не разбира от ИзпълнителноПроизводство :?: :!: :? :evil: а :!: и не приема съвети
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот satir » 19 Юни 2008, 15:29

gudio написа:
satir написа: гъдьо не е лош, само е дребнав :idea: и нищо не разбира от Интернет Протокол :?: :!: :? :evil: а :!: и не приема съвети
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот neonato » 19 Юни 2008, 17:14

То тази модераторска сплетня започна именно от тук:
http://www.lex.bg/phorum/viewtopic.php? ... ht=#242564
Колко важно било да изказваш в подигравателен стил учудването си, че имало нов модератор. И другите се включиха да помагат на инициатора. Не ви прави чест, защото най-малкото между вас като модератори трябва да има подкрепа, а не ехидни подмятания.
Ние от раята седим и ви гледаме сеира, който можеше да ни бъде спестен. Защото сме тук да научим нещо полезно.
А новостта в модерирането в Семейни казуси я бяха забелязали отдавна всички.
Като го няма Спамъра, почвате с нахвърляния помежду си, като го има, ми триете мненията към него (не в този раздел), ако се обръщам по подобаващ начин към дивотиите му.
Еми модераторствайте си по този недостоен за мен начин, но от това форумът нищо не печели. Само драстично спада посещаемостта, сравнена с предходни години за същия период от деня. Спада точно двойно.
neonato
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 19 Юни 2008, 17:29

Тъжна е Полината съдба , като помаците стана нейната.Нито турците ги искат , нито българите…..та след като обяви тотална война на идеята с модераторите , никога няма другите модове да я приемат напълно , нито пък вече може да оспорва идеята, щото с включването си призна , че не е била права(е едно официално признание , може и да смекчи позицията)…. :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот neonato » 19 Юни 2008, 17:38

Еми, тогава не се учудвайте, че на форума му намалява посещаемостта, щом си играете на ПО и НАЙ-модератори, и то на открито. Защото това прави впечатление на посетителите. Едва ли се дължи само на Спамъра.
neonato
Потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии