gudio написа:satir написа: ...
... Тогава вече може да триеш мненията ми на воля.
трия потни кунки..... и те сега ще изтичам за гъбичка.....
|
|
gudio написа:satir написа: ...
gudio написа:satir написа: ше зема да стана един як модератор и ше ви Изтрия спамерските постове спамери със спамери такива... за вас ИЦКЮ нема ли ве???
Рецептата е известна - започни да се тръшкаш, да протестираш против произвола на модераторския башибозук, как продават личните ти данни на "Илиянци", отправи предизвестие, започваш един трагичен "countdown" - " остават ми още...подсмрък... 5,4,3,2... дена"... Пусни или възобнови онази анкета, в която да се види какво социално зло са модераторите и ... накрая ще те направят модератор само и само да мирясаш. Тогава вече може да триеш мненията ми на воля.
satir написа:gudio написа:satir написа: ...
ianeva написа:satir написа:gudio написа:satir написа: ...
Честно казано, имаше един момент satir, в който щях да Ви питам открито, ако станете модератор, ще ли се наемете и ще ли успеете да направите форума читаем и щях да Ви предлагам за поста, защото сега действащите модератори, да ме прощават, не се справиха блестящо в това отношение /гледам, че имате доста прилична грамотност, компютърна нека я наречем/. Обаче някой ме зарадва и вчера /с леки изключения/ и днес някак пак е приятен форума...
А, и да питам, ако на poli g и gudio постингите са спам, туй Вашето, което съм цитирала, какво е? И не е ли за лични ...
satir написа:ianeva написа:satir написа:gudio написа:satir написа: ...
Честно казано, имаше един момент satir, в който щях да Ви питам открито, ако станете модератор, ще ли се наемете и ще ли успеете да направите форума читаем и щях да Ви предлагам за поста, защото сега действащите модератори, да ме прощават, не се справиха блестящо в това отношение /гледам, че имате доста прилична грамотност, компютърна нека я наречем/. Обаче някой ме зарадва и вчера /с леки изключения/ и днес някак пак е приятен форума...
А, и да питам, ако на poli g и gudio постингите са спам, туй Вашето, което съм цитирала, какво е? И не е ли за лични ...
a аз мисля че е повече от очевидно че се шегувам.
върл противник съм на триенето намнения, но кои ме пита мене???
а и никакво желание нямам да модерирам... никакво
уффффф... пак едит: хей защо само компютърна... аз все пак съм магистър.... нека имам няколко грамотности !!! става ли?
ianeva написа:satir написа:ianeva написа:satir написа:gudio написа:satir написа: ...
a аз мисля че е повече от очевидно че се шегувам.
върл противник съм на триенето намнения, но кои ме пита мене???
а и никакво желание нямам да модерирам... никакво
уффффф... пак едит: хей защо само компютърна... аз все пак съм магистър.... нека имам няколко грамотности !!! става ли?
Нищо против всичките Ви грамотности /ама и дума /, но ако във втората ми част постинга ми беше закачка /съжалявам, ако другояче сте ме разбрали/, то в първата, в един момент беше не просто сериозен, а абсолютна необходимост. Как да е, за момента положението явно е овладяно, та ще поживеем и видим ...
poli_g написа: Забелязвам, да проявяваш нездраво любопитство към моята особа... но, да ти кажа - храниш излишно чувства!
Нямам намерение да се търкалям с теб в калта- имам известни опасения, че ще ти е приятно!
А, това, не бих допуснала!
п.п. Саше-е-е, не си въобразявай!
poli_g написа: Поизтупай се и продължи напред...
Не ми е ясно, защо тъпчеш на едно място?
ех че куот...satir написа:ianeva написа:satir написа:ianeva написа:satir написа:gudio написа:satir написа:
...
...
...
"ДА ЖИВЕЙ...!!!"
spydoctor написа: КЛОУНИ, не се самозабравяйте !
neonato написа:Мдаааа, влизам и какво гледам, група петнисти хиени нападнали заека Поли на тема Ренегат Модератор и го дразнят, белким си ходи по живо, по здраво. Имало май и ПО-модератори от другите, така разбирам ?
Пък и сега забелязвам, че ми се спряга истинското име - да взема да се смутя нещо, засрамя...
portokal написа:Пък и сега забелязвам, че ми се спряга истинското име - да взема да се смутя нещо, засрамя...
Ами щом те притеснява, изтрий го, бе, Сашеее! Модератор си все пак.
Няма да се сърдя, ако си изтриеш името от това ми мнение, но само ако го изтриеш и от другите мнения в темата. (-;
гъдьо не е лош, само е дребнав и нищо не разбира от ИП и сигурност, а и не приема съветиmi_lena написа:neonato написа:Мдаааа, влизам и какво гледам, група петнисти хиени нападнали заека Поли на тема Ренегат Модератор и го дразнят, белким си ходи по живо, по здраво. Имало май и ПО-модератори от другите, така разбирам ?
Не. Модераторите се делим на:
а/ - "лоши" (Гъдьо, Революшън, аз, Ковачев, Систем и пр.), които се скъсахма да даваме обяснения, че модераторът не е властолюбива кръвожадна петниста хиена, ровеща от лошотия из чуждите тайни.
б/ - "ни лук яли - ни лук мирисали" чувствителни, наивни зайци, които никога не се извиняват, защото винаги са виновни другите.
Р.S. Ха да ни е честит чисто новият спамър!
Лек и приятен ден на всички
satir написа: гъдьо не е лош, само е дребнав и нищо не разбира от ИзпълнителноПроизводство а и не приема съвети
gudio написа:satir написа: гъдьо не е лош, само е дребнав и нищо не разбира от Интернет Протокол а и не приема съвети
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 46 госта