начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Нужен ли ми е акт15 за да ми прекарат ток

Казуси за недвижими имоти

Нужен ли ми е акт15 за да ми прекарат ток

Мнениеот jundra » 03 Юни 2008, 20:42

Строя си еднофамилна къща, все още не е завършен грубия строеж, но строителният надзорник ми казва, че трябва да си извадя всички актове,
най-вече акт15, защото щели да ми пуснат само ел.енергия тип"времянка", след като имам акта, тогава щели да ми пуснат цялото количество заявени киловати. Между другото имам и договор от EVN за включване към тяхната мрежа. :(
jundra
Нов потребител

Re: Нужен ли ми е акт15 за да ми прекарат ток

Мнениеот naughty » 03 Юни 2008, 21:33

jundra написа:Строя си еднофамилна къща, все още не е завършен грубия строеж, но строителният надзорник ми казва, че трябва да си извадя всички актове,
най-вече акт15, защото щели да ми пуснат само ел.енергия тип"времянка", след като имам акта, тогава щели да ми пуснат цялото количество заявени киловати. Между другото имам и договор от EVN за включване към тяхната мрежа. :(

само с разрешението за строеж и ел-проекта става, изненадан съм, че не си си пуснал ток още? Как строиш без ток?
naughty
Потребител

Мнениеот TheOldMan » 10 Юли 2008, 22:04

Заявяват се мощности за строеж, и мощности за експлоатация. Ако мощността за строеж е достатъчна, може да караш и на "времянка", но цената на тока е като за промишлени абонати, така че не ти е много изгодно. А могат да ти пуснат "времянка" дори и да няма и изкоп за строеж - на гола поляна...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Имотни казуси