Здравейте!
Живея в голям град. Отдавам под наем апартамент, който се намира в малко градче - на 100-ина км. от града в който живея. Договорът за наем, съставихме и подписахме пред нотариус и има нотариална заверка на подписите. От нова година насам, обаче не ми е плащан наем. Апартаментът е заключен, а в него е багажът на наемателите, които са някъде в чужбина.
Моля да ме посъветвате как да подходя за да си получа дължимото, така че да не се води самоуправство, ако разбия вратата и задържа вещите им!
Благодаря
- Дата и час: 02 Дек 2024, 06:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
молба за съвет
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
ниво
Нужна ми е само схемата - че няма да се справя без адвокат е пределно ясно. Все пак моля някой да ми сподели схемата:
1. водя дело - по бързото производство ли ще бъде?
2. Междувременно някакви действия от страна на съдия изпълнител/полиция? Обезпечителна мярка.
Това ме интересува.
2. Междувременно някакви действия от страна на съдия изпълнител/полиция? Обезпечителна мярка.
Това ме интересува.
- abrius
- Нов потребител
Докато си губите времето по форумите отговорът на въпроса:
ще се промени и после ще има: "скапана държава - 10г. не мога да си вляза в имота който си е мой " ... на което аз отговарям: " "
ще се промени и после ще има: "скапана държава - 10г. не мога да си вляза в имота който си е мой " ... на което аз отговарям: " "
- inspectora
- Активен потребител
inspectora написа:Докато си губите времето по форумите отговорът на въпроса:
Което означава да търся алтернативните методи за справяне с проблема ли?
Благодаря!
- abrius
- Нов потребител
abrius написа:inspectora написа:Докато си губите времето по форумите отговорът на въпроса:
Което означава да търся алтернативните методи за справяне с проблема ли?
Благодаря!
Което значи да потърсите помощ от адвокат веднага! Защото адвокатите не са магьосници, за да могат да поправят последиците от бездействито на клиентите си, които "някой ден" са се присетили, че нещо трябва да се направи!
П.П.: сега прочетох това: От нова година насам, обаче не ми е плащан наем. ... ами "ЧЕСТИТО!" ... продължавайте да не получавате наем
Последна промяна inspectora на 29 Май 2008, 11:20, променена общо 1 път
- inspectora
- Активен потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|