Здравейте,
Желаем да организираме стажантска програма, какъв тип договор трябва да се пусне на стажанта? Какви реквизити трябва да включва този договор?
КЪДЕ мога да намеря някакви бланки за подобен договор?
Благодаря предварително!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 06:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Стажантска програма - договор???
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Колко време ще продължава стажа?
Според мен граждански договор, а какво съдържа такъв договор ще ви каже адвоката Ви.
Според мен граждански договор, а какво съдържа такъв договор ще ви каже адвоката Ви.
- barri
- Потребител
barri написа:Колко време ще продължава стажа?
Както го мисля, ще бъде през лятната ваканция - юни - септември.
Чувал съм за стажантски договор, затова питам, защото освен исках да сарвня двата.
- manager_pif
- Младши потребител
Ами има и едни договори за ученичество по КТ (ако това имате предвид под стажантски) ...
А за да ги сравните с гр.дог. .... няма как - адвокат ще трябва да Ви обясни ... тука е дълга и широка ...
А за да ги сравните с гр.дог. .... няма как - адвокат ще трябва да Ви обясни ... тука е дълга и широка ...
- inspectora
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|