начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

ДЕН на ПОБЕДАТА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот magistrat12 » 18 Май 2008, 13:19

Мерси много! :) Винаги ми е допадало звученето на руския химн-мног е величествен!Мерси,че ми го предостави :)!
magistrat12
Нов потребител

Мнениеот gudio » 18 Май 2008, 17:01

Мне кажется, дорогие товарищи, с Днем Победы и его отпразднованием пора оканчивать :) Призываю вас, если нечего существенного сказать, не спамить линками, мы же все наслушались и объелись по горло этими песнями. Иначе придется в скорое время тему запереть на ключ !
И вспомните - была и песня такая: "Хороша страна Болгария, но Россия лучше всех !"
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот 7777777 » 18 Май 2008, 17:55

gudio написа:Мне кажется, дорогие товарищи, с Днем Победы и его отпразднованием пора оканчивать :) Призываю вас, если нечего существенного сказать, не спамить линками, мы же все наслушались и объелись по горло этими песнями. Иначе придется в скорое время тему запереть на ключ !
И вспомните - была и песня такая: "Хороша страна Болгария, но Россия лучше всех !"

Браво! Страшно ми допадна това послание - не за друго, а заради перфектния руски. Само фразата "объелись по горло" нещо ми се изплъзва с превода. Ако може поне да я преведете, преди да заключите темата, че да не ровя тук и там. Благодаря предварително.
7777777
Младши потребител

Мнениеот gudio » 18 Май 2008, 18:41

7777777 написа: ... фразата "объелись по горло" нещо ми се изплъзва с превода. Ако може поне да я преведете, преди да заключите темата, че да не ровя тук и там. Благодаря предварително.

"Преядохме... до гърлото ни стигна ( :wink: демек - доповръща ни се)". Няма да заключвам темата, но тези линкове всеки може да си ги намери сам без усилия в "YouTube" и където и да е. Ако има някой нещо да казва - да заповяда, `щото само пускането на "песньовки" си е жив спам...
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
Аватар
gudio
Активен потребител

Мнениеот ensso » 19 Май 2008, 09:22

gudio написа:Мне кажется, дорогие товарищи, с Днем Победы и его празднованием пора ЗАканчивать :) Призываю вас, если нечего БОЛЬШЕ существенного сказать, не спамить линками, мы же все наслушались и объелись по горло этими песнями. Иначе придется в скорое время тему запереть на ключ !

:twisted: Перестаньте хулиганить !

Я И НЕ ХУЛИГАНЮ! :evil: ЭТО Ты ПРАВОКАТОР!
Последна промяна ensso на 19 Май 2008, 11:21, променена общо 1 път
ensso
Потребител

Re: ДЕН на ПОБЕДАТА

Мнениеот mecanin » 13 Май 2011, 14:50

Тъжно е че това е форум за интелигентни хора, а се пишат такива глупости. Драги сънародници, докога ще живеем в свят на мегамитове?
Аз продължавам да търся и една причина,поради която 9-ти май трябва да е почитана дата от нас българите след като:

1.България губи войната.Губим за пореден път изконните български земи Македония и Беломорска Тракия.

2.На власт идва диктаторски режим,който само в първите си дни на власт избива хиляди хора без съд и присъда,а по-късно с т.нар. Народен съд ликвидира българския военен,политически и културен елит граден още от Възраждането.

3.България става за 45 години марионетка на СССР.Откъсната е от естествените процеси на развитие на свободния свят в политическо,икономическо и културно отношение последствията,от което виждаме и до днес.
mecanin
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 13 Май 2011, 15:21

Малко късно след празника,ама...
mecanin написа:Тъжно е че това е форум за интелигентни хора, а се пишат такива глупости. Драги сънародници, докога ще живеем в свят на мегамитове?
Аз продължавам да търся и една причина,поради която 9-ти май трябва да е почитана дата от нас българите след като:

1.България губи войната.Губим за пореден път изконните български земи Македония и Беломорска Тракия.
Да,защото сме пак на страната на Германия,а що се отнася до Тракия и Македония ние да не сме влезли с тях във войната?
2.На власт идва диктаторски режим,който само в първите си дни на власт избива хиляди хора без съд и присъда,а по-късно с т.нар. Народен съд ликвидира българския военен,политически и културен елит граден още от Възраждането./Да, ама какво е виновен 9 май затова :roll: ?/

3.България става за 45 години марионетка на СССР.Откъсната е от естествените процеси на развитие на свободния свят в политическо,икономическо и културно отношение последствията,от което виждаме и до днес.
/Това е станало оше на 9 септември ланшната година./
Дали ако бяхте поляк, руснак, французин или евреин бихте мислили по подобен начин?
sunrise
Активен потребител

Мнениеот apfel » 13 Май 2011, 18:54

Празниците са хубаво нещо ,стига да не са задължителни !

Ще се въздържа от коментар по темата,просто ще кажа ,че Германия е невероятно красива държава,чиста и приветлива към хората .Заслужава си човек да я посети . :)
apfel
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 14 Май 2011, 10:45

Велика песен/ не бях я чувала /, велика е и "День победъй". Жалко, че политиката така се обърна, че се отдалечихме от Русия. А руснаците наистина имат толкова близка до нашата душевност.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот apfel » 13 Мар 2013, 12:35

:)
apfel
Активен потребител

Мнениеот redapple » 14 Мар 2013, 03:32

Първият коментатор (не говорителят) Никита Михалков ли е?

Може и да ми се струва, покрай изгледаните накуп негови филми в последните дни, но ми звучи като него...
redapple
Нов потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии