Здравейте на всички,
Имам нужда от отговор на един въпрос. Ситуацията е следната - напускм старата си работа с предизвесите и започвам работа на друго място. Но няма да е ведната от старото към новото място и за това се получава прекъсване на трудовия стаж с 4 дена. Има ли значение това, че ще има прекъсване и няма да се застъпят двете работи и ако има значение какво е то?
Мерси предварително на всеки, който ми помогне.
- Дата и час: 25 Ное 2024, 06:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Прекъсване на трудов стаж???
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
[quote="Ntriple"]Ще се пенсионираш 4 дни по-късно [quote="Ntriple"]
Защото тука всеки дава много акъл и мнения и не било хубаво да имам прекъсване, поради различни причини - изчисляване, пенсии и не знам още какво.
Защото тука всеки дава много акъл и мнения и не било хубаво да имам прекъсване, поради различни причини - изчисляване, пенсии и не знам още какво.
- besnicata
- Нов потребител
В краткосрочен план до 6 м. нямаш право на - заеми, кредити, ипотеки, 2 или 3 г. майчинство, рехабилитация по НОИ и др.
- 4ere6ka
- Младши потребител
4ere6ka написа:В краткосрочен план до 6 м. нямаш право на - заеми, кредити, ипотеки, 2 или 3 г. майчинство, рехабилитация по НОИ и др.
Глупости.
- Ntriple
- Младши потребител
Ntriple написа:4ere6ka написа:В краткосрочен план до 6 м. нямаш право на - заеми, кредити, ипотеки, 2 или 3 г. майчинство, рехабилитация по НОИ и др.
Глупости.
Дам ... черешки, ягодки ... кръжоци по самодейност ...
- inspectora
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|