начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

пенсиониране на учител

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

пенсиониране на учител

Мнениеот megibe » 02 Апр 2008, 11:48

Здравейте!
Майка ми навършва годините за пенсиониране като учител, но иска да се възползва от новата възможност да работи още 1 година. Директорката, обаче, си е намерила нов кандидат за мястото и не иска да остави майка ми още 1 година, като казва, че това не зависи от нея. От кого зависи това майка ми да работи още 1 година, преди да се пенсионира?Благодаря Ви предварително!
megibe
Нов потребител

Мнениеот megibe » 02 Апр 2008, 12:45

На посочения от Вас саит има само становища, които не ме интересуват, и неактивен бутон Консултации?!
megibe
Нов потребител

Мнениеот tati_go » 05 Апр 2008, 23:05

Майка Ви има възможност (не право) да остане на работа, която зависи само от директорката (работодателя).
Аватар
tati_go
Потребител

Назад към Трудово право