- Дата и час: 25 Ное 2024, 07:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Правни бисери от форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
70 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Темата наистина е супер.
Изненадан съм че не са цитирани мои "бисери"
Например - Престъпната привлекателност е най висшата форма на привлекателност, след нея следна приличната, общата и най накрая непривлекателността.
Изненадан съм че не са цитирани мои "бисери"
Например - Престъпната привлекателност е най висшата форма на привлекателност, след нея следна приличната, общата и най накрая непривлекателността.
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
http://www.vasilev-babuchev.com
- nezret
- Потребител
Цитирам мой втори бисер.
Коментар по повод на едно решение на ВАС против решение на ДКЕВР, за цените на тока
" Какво е това устно споразумение?!? Устно се правят само някои неща от интимен характер , но не и сериозни неща."
" Да , Лъвът може да бъде победен само от Лъвица на правото и законността. И да загубиш делото при такава престъпно привлекателна колежка , с кеф да го загубиш. Друго си е да се изложат "Безспорни доказателства", забравяш по кой Член , да правиш исканията си към Съда, по ГПК ли по НПК ли или по .............................
Коментар по повод на едно решение на ВАС против решение на ДКЕВР, за цените на тока
" Какво е това устно споразумение?!? Устно се правят само някои неща от интимен характер , но не и сериозни неща."
" Да , Лъвът може да бъде победен само от Лъвица на правото и законността. И да загубиш делото при такава престъпно привлекателна колежка , с кеф да го загубиш. Друго си е да се изложат "Безспорни доказателства", забравяш по кой Член , да правиш исканията си към Съда, по ГПК ли по НПК ли или по .............................
Най голямото достойнство на закона е че не се влияе от емоции.
- nezret
- Потребител
kalahan2008 написа:teomira написа:Отговор с продължение от 26 май 2008 г. на темата, свързана със "съдия" цензурирано
Татарляци, скрокозъбели и стоманени мамути като тях застават на пътя на правосъдието и го убиват.....
Всеки един от подлеците написа лъжи, за да защити Сатанаил, който е на земята. ..... Всички ангели са потресени на Небето от историческото невежество, подлост, вулгарност. Едно сдружение от простаци и подлеци се изправи срещу свещеното право на собственост. ...."Моите знания са оценени от най-светлите умове на юридическата мисъл в България, а не от отвратителни невежи индивиди, по-нищожни от праха под краката ми.
.......На Вашите екрани се появиха най-пропадналите елементи, от които изпищяха всички Ангели на Небето. ............ същата тази гнусна паплач от простакелии ме нападна с най-отвратителни сексуални гнусотии и шашавии.
............Всичко, което написаха некадърните и подли субекти се записа на Небето. Всички, дали просташкото си мнение са осъдени от Небето завинаги.
............. Истината в кориците на делото е различна от Вашата Сатанаилова истина. Сърцата Ви са пълни с жестокост, злоба, охлокрация, цинизъм. ".
http://lex.bg/forum/viewtopic.php?t=304 ... sc&start=0
Това ми звуче като Анатема
- donna
- Старши потребител
Не разбирам: правни бисери или проявления на клиничната патология е темата?!!!
Толкова СТРАШНО е станало и става тук, че напоследък в момент, в които решавам да се включа, ме обзема мисълта за възможните последици ... и се отказвам.
Толкова СТРАШНО е станало и става тук, че напоследък в момент, в които решавам да се включа, ме обзема мисълта за възможните последици ... и се отказвам.
- sunshine_75
- Потребител
Ще ми се и това да запазим за поколенията
advokat_nikolov написа:
Кой си ти,че ще се подиграваш с труда ми бе,балък.За какъв ИАА си тръгнал да ми коментираш бе,псевдоюрист,като не си запознат с административния процес.Слаб си бе,неграмотник.
Ето,уважаеми юристи,ситемата е пълна с некадърници,като тоя индивид.Ей,моето момче,недей да ме коментираш,като не разбираш от съвременния административен процес.Ти въобще запознат ли си с АПК бе,пеперудо.Научил си там ЗАП от на баба ми времето и ще ми коментираш ти.Такива,като теб,Европейският съюз след около 5 г. ще изрине и ще ни чистите канторите.Какъв си ти бе,фанатик,пропаднал.Ти май на пръстчето не можеш да ми стъпиш,некадърнико.
Абе отворения,я като толкова се периш,ми кажи кое е единственото производство по АПК,при което споразумението се сключва след прекратяването на делото от съда,а не преди това,както е при всички останали?
Давам ти 10 часов преклузивен и фатален срок да ми кажеш иначе те обявявам за некадърник и псевдоюрист бе,калинке.
От лекции аз не чета,а от книги,а именно ще ти посоча по-известните автори,щото едва ли другите ги знаеш:
академик Петко Стоянов Стайнов
Проф.д-р Кино Лазаров
Проф.д-р Емилия Василева Къндева-Спиридонова
Проф.д-р Добри Кръстев Димитров
Проф.д-р Димитър Костов
Проф.д-р Дончо Хрусанов
Проф.д-р Иван Дерменджиев
Доц.д-р Дарина Зиновиева
Χαῖρε, Ανδρέςκω, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ !
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
http://www.youtube.com/watch?v=hJMUewVpB5Y
-
gudio - Активен потребител
gudio написа::lol: Ще ми се и това да запазим за поколениятаadvokat_nikolov написа:
Кой си ти,че ще се подиграваш с труда ми бе,балък.За какъв ИАА си тръгнал да ми коментираш бе,псевдоюрист,като не си запознат с административния процес.Слаб си бе,неграмотник.
Ето,уважаеми юристи,ситемата е пълна с некадърници,като тоя индивид.Ей,моето момче,недей да ме коментираш,като не разбираш от съвременния административен процес.Ти въобще запознат ли си с АПК бе,пеперудо.Научил си там ЗАП от на баба ми времето и ще ми коментираш ти.Такива,като теб,Европейският съюз след около 5 г. ще изрине и ще ни чистите канторите.Какъв си ти бе,фанатик,пропаднал.Ти май на пръстчето не можеш да ми стъпиш,некадърнико.
Абе отворения,я като толкова се периш,ми кажи кое е единственото производство по АПК,при което споразумението се сключва след прекратяването на делото от съда,а не преди това,както е при всички останали?
Давам ти 10 часов преклузивен и фатален срок да ми кажеш иначе те обявявам за некадърник и псевдоюрист бе,калинке.
От лекции аз не чета,а от книги,а именно ще ти посоча по-известните автори,щото едва ли другите ги знаеш:
академик Петко Стоянов Стайнов
Проф.д-р Кино Лазаров
Проф.д-р Емилия Василева Къндева-Спиридонова
Проф.д-р Добри Кръстев Димитров
Проф.д-р Димитър Костов
Проф.д-р Дончо Хрусанов
Проф.д-р Иван Дерменджиев
Доц.д-р Дарина Зиновиева
Пропуснали сте да наблегнете на още нещо, което е от категория "бисер"
- inspectora
- Активен потребител
kalahan2008 написа:usmihnata_me_zapomni написа:Какво разбирате под нищото нищува?
7 причини да не преживеем 2012 година
2012 год е най-наситената с глобални предсказания година в близко бъдеще. Седем причини изтъкват учени и гадатели за настъпването на края на човечеството през тази година:
1. 21 декември 2012 ще се проведе парада на планетите - в една линия ще се наредят не само планетите от Слънчевата система, но и в други звездни системи от самия център на галактиката
2. През 2011-2012 година е поредният пик на слънчевата активност
3. През 2012 Земята ще се сблъска с астероида 2005 YU55
4. През 2012 година ще започне епохата на глобалното затопляне
5. 2012 пик на световната икономическа и политическа криза спроред Нострадамус
6. През 2012 година, според изчисленията на Александър Филатов близко до Земята ще мине планетата Нибиру, която ще стане причина за потоп, смяна на полюсите и промяна на климата
7. През 2012 година приключва епохата на «Петото Слънце» по календарите на маите. При встъпването си в нов цикъл съществуващата цивилизация ще бъде унищожена
- Гост
palimsest написа:Настоящият пост не е предназначен за тесногръди лица и хора с отстранено по рождение чувство за хумор ...настоящето е предназначена само за забавление на форумната общност .....
До хАдвокатина Пламен Николов ,
Лорд от графство Лекс ,
носител на ордена на почетния параграф,
кандидат-Бог в божествения пантеон ....
Надявам се , че ще приемете настоящия пост с нужната доза хумор и няма да приемете написаното по-долу , като лична обида или опит да повлиая на възприатията на Вашия мозък ......нито , че написаното цели да Ви злепостави или да Ви огорчи до степен , че да се обидите ....просто приеметe го с нужната доза добро чувство .
ИЗ ПИСМОТО НА ПРЕПОДАВАТЕЛ НА ХАДВУКАТИНА НИКОЛОВ
Пламен, Пламен , аз те знам-
днес Лорд си най- голям,
„хАдвукатче” ,бонвиван,
ах, Serce la Fam.
Но,не си се променил-
все си същият де*ил
и говори в теб детето,
дето чоплеше нослето...
Ти от малък си такъв-
Гледаше да се покажеш пръв .
Кухо дървено човече,
Спри да ни шокираш вече
В лекса ,като шут,
че расте носът надут!
Колкото и да те учих ,
С тебе, Пламка , не сполучих-
Ти си явно доказателство
За продукт със лошо качество-
Съдейки по резултата,
нямам право на заплата!...
Между нас да си остане,
Страх ме е за тебе - Плами!
Хайде ,вече си голям-
Дупенцето бърши си сам,
В гащите не а*ай пак,
Че ще си по*ран юнак!
Е, това ще остане завинаги в "Хрониките на Лекса"
Уникално е
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Това също е капитално!!!!
Никой да не мърда !!!! Тук се стреля ....
Никой да не мърда !!!! Тук се стреля ....
advokat_nikolov написа:Оооооо навлизате в моите води-Наказателно право.
Всичко е свързано с мозъка.От мозъка зависи всичко.Трябва да можете да си говорите не с хората,а с техните мозъци
Тук черното може да се окаже бяло,щом не е минало през призмата на мозъка.Минало ли е значи е черно,не е ли минало значи е бяло.Можеш да си ги въртиш както пожелаеш-стига да докажеш дали е минало,или не е.И именно затова рефлекторните прояви са ненакузуеми,защото те въобще не преминават през мозъка,т.е.не са осъзнати от него,а са естесвена реакция на органзизма.Някой може да застреля цяла детска градина ако иска и ако това деяние не му се е отразило в мозъка или неговите последици и пр.-няма да се води,че е извършил престъпление.И си избийте от главата идеята,че НП е възмездие.Това са глупости на търкалета.Това не са на Крум законите.Въобще много хора не са наясно и с целите на наказанието.Ами ето ще Ви дам пример.Много хора не бяха съгласни с присъдата на Максим,вкл.и аз,но
съдията,постановил присъдата е много прав.Максим е осъзнал грешката
си,осъзнал е точно какво е направил и се е поправил.Тука затвора е вече излишен.Няма нужда от репресия от страна на държавата.Тя е безпредметна в случая.
Това не Ви е Гражданско право.За това няма форми на вина тук,защото не е нужно да има.
-
palimsest - Активен потребител
Това звучи гордо :
"Aз не възприемам по някой път светофара за светофар,а за конклудентен административен акт." Адв. Николов
"Aз не възприемам по някой път светофара за светофар,а за конклудентен административен акт." Адв. Николов
-
palimsest - Активен потребител
Re: Правни бисери от форума
Като гледам обаче статистиките, май темите на господин Керелов са сред най-посещаваните в "Съдебна власт". Следователно са най-интересните за публиката! На! Почитаемата donna е пуснала дори тема посветена СПЕЦИАЛНО на господина!
Извода се налага от самосебе си: адв. Керелов е ЯВЛЕНИЕ в този форум! Това е и причината лично аз да влизам в темите му ежедневно... Ако и да не съм юрист.
Успех господин Керелов! Давайте в същия дух! Ще съобщя и на приятели за този форум!
viewtopic.php?f=11&t=34602&st=0&sk=t&sd=a&start=20#wrap
Извода се налага от самосебе си: адв. Керелов е ЯВЛЕНИЕ в този форум! Това е и причината лично аз да влизам в темите му ежедневно... Ако и да не съм юрист.
Успех господин Керелов! Давайте в същия дух! Ще съобщя и на приятели за този форум!
viewtopic.php?f=11&t=34602&st=0&sk=t&sd=a&start=20#wrap
-
hasplu - Потребител
от GeorgiKERELOV на 03 Фев 2009 10:46 am
А не е ли време папагалите да си затворят малко човките докато преглъщат някое и друго просово зърно ?
-
huligan - Потребител
Аз не разбрах, да се гордеем ли че съм включен или да се изнервим от постното си присъствие у темата?
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
-
satir - Активен потребител
Ето още бисери
Правни аргументи на Керелов срещу Inspector_MBP
Доводи на бранещия Керелов (като Матросов амбразурата) Пенев :
Правни аргументи на Керелов срещу Inspector_MBP
от GeorgiKERELOV на 03 Фев 2009 11:36 pm
Едно малко ограмотяване на токсиколозите с фуражка в България, ако може,
от GeorgiKERELOV на 03 Фев 2009 09:44 pm
И последно, не разбрахме защо упражняването на занятието (а защо не и занаята) "милиционер" представлява "източник на повишена опасност" за "криминогенния контингент"
Доводи на бранещия Керелов (като Матросов амбразурата) Пенев :
от plamen_penev на 04 Фев 2009 09:30 am
Аз не разбирам, почитаеми Inspector_MBP, защо се нервите и обиждате на наистина малко острия език на господин Керелов. Ами погледнете си текстовете! Ама безпристрастно! Може би ще забележите, че те са една "адвокатска пледоария" в защита на "лошите" в полицията. Ама не било врат - шия било. Казвам "адвокатска", защото приемам, че вие сте един почтен млад човек, който не убива задържани, нито ги млати по каушите, обича правовата държава и имте склонност само и единствено към изключително вредната и за полицията и за обществото съсловна солидарност
-
huligan - Потребител
rabotnik написа:Ебати алчните копелета....вие сте като Хиени над разлагащ се труп като видите потенциален клиент !! Адвокат ще си наема ако реша да се развеждам, ако някой ми оспори правото на собственост върху даден имот или нещо от този калибър...за такива леки подсказки щом сте толкова алчни типове, верно ви определят като най-скапаната гилдия, ебати помиярите сте и въобще къв е смисъла от тоя форум след като навсекъде само едно и също обърни се към адвокат бла бла в нарушение съм на ЗА не знам си кво...според мен повечето от вас тука са некви недоучили студентчета, които знаят сигурно по малко и от мен...щото мене практиката ме е научила, живота, а вас расли у саксия цайсати зубъри колко и да ги четете дебелите кодекси и закони пак нема разберете къде е играта у тоя живот !! Повече нема да пиша у тоя шит форум....+-неколко хиляди не ми дреме...у живота е така...не мое човек само да е напред !
Адвокат: (INFJ)
- kalahan2008
- Активен потребител
Правни аргументи на Керелов в темата за УБДХ
от GeorgiKERELOV на 31 Яну 2009 10:19 am
Май им омекнаха шенкелите на някои съдийки раздавали юнашко правосъдие по УБДХ. Иначе са свръх-активни на форума, но сега нещо загубиха ума и дума. GeorgiKERELOV
--------------------------------------------------------------------------------
от GeorgiKERELOV на 31 Яну 2009 02:31 pm
Тези съдии изобщо мозък в главата имат ли, та малко да помислят преди да праскат глобите и запорите в РПУ-тата механично "на конвейра" ?
Пък някои хора все ни приказват за демокрация от 20 години. Та то още си е жив комунизъм ... Бий, пък не питай !
--------------------------------------------------------------------------------
от GeorgiKERELOV на 05 Фев 2009 04:28 pm
Да, и като си пее съдът в Страсбург, и като си пеят след него вестниците, кой ли ги слуша ?
-
huligan - Потребител
Не човек, а бисерна мина.
от GeorgiKERELOV на 05 Фев 2009 06:11 pm
Г-н Йорданов, на вашите въпроси с повишена трудност (......) отговори сега няма да получите в България. Ще трябва да почакате малко, докато бате Бойко дойде на власт и внесе грамотни съдии и прокурори от чужбина, и те всичко ще ви обяснят ....
-
huligan - Потребител
Стига вече сме се бъзикали с Бойко Борисов, че той взе решение да се оттегли от играта (разбира се това е дълбок ПиАр - един вид, човека е толкова съвършено морален, че няма да се кандитатира), ами по-добре да не обръщаме внимание известно време на сърдитко-Петко, за да не го изпуснеме - това е изключително стойностен организатор, възможно е да прояви добри качества на премиер.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Керелов има качества за Президент.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
70 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
|
|