- Дата и час: 28 Ное 2024, 22:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ШЕСТТЕ БРУТНИ ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
ШЕСТТЕ БРУТНИ ЗАПЛАТИ ПРИ ПЕНСИОНИРАНЕ
Колеги, интересувам се от следното нещо: в момента при пенсиониране се изплащат 6 брутни работни заплати.Масово в публичното пространство се обсъжда, че те ще бъдат премахнати.Някой има ли информация дали това ще се случи и ако да - кога?
- T.A.R.A.
- Потребител
Включете се с мнение, колеги, за мой близък е, а аз изобщо никога не съм се занимавала с трудово право, освен при проф.Мръчков в студентските ми години
- T.A.R.A.
- Потребител
Въпросът няма нищо общо с правото?
Откакто се помня, преди всяка нова година се появяват слухове за премахването на тези 6 заплати и доста хора именно по тази причина се пенсионират въпреки, че някои от тях имат възможност да работят.
А по принцип въпросът е към господа депутатите-законотворци.
Откакто се помня, преди всяка нова година се появяват слухове за премахването на тези 6 заплати и доста хора именно по тази причина се пенсионират въпреки, че някои от тях имат възможност да работят.
А по принцип въпросът е към господа депутатите-законотворци.
-
tati_go - Потребител
Съгласна съм с вас, колега, но се надявам, че тези които се занимават с трудово право все пак ще са наясно дали има внесено предложение за изменение на КТ в някоя от комисиите или дали евентуално е минало поне на първо четене.
- T.A.R.A.
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|