Здравейте!
Аз имам въпрос, който сигурно толкова много е дъвкан, че...
Т.е. въпросите ми бяха два, но единия си го намерих за кодекса на труда (относно прекратяване на трудов договор със срок за изпитване).
Я ми кажете, защото от 4 фирми всяка казва различно:
Когато работник е подал молба за напускане с месечно предизвестие, което тече и си вземе болнички да кажем за 7 дни, тези 7 дни, когато работника е бил в болнични влизат ли в 30 дневното предизвестие за напускане?
- Дата и час: 28 Ное 2024, 22:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Въпрос, относно предизвестията за напускане
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Добре, не знаех, че сте чувствителни в играта на думи.
Ще го променя малко това изречение:
Бихте ли, ако не ви представлява трудност да ми кажете... горепосоченото
Мерси предварително
Ще го променя малко това изречение:
Бихте ли, ако не ви представлява трудност да ми кажете... горепосоченото
Мерси предварително
- zynth
- Младши потребител
zynth написа:Мерси предварително
Много би паснала репликата "За мерси не ме търси", но ще дам отговор.
Миналата седмица имах подобни казуси. Срокът на предизвестието не се удържава за сметка на ползван отпуск, болнични и други подобни. Стига, разбира се, предизвестието да е връчено преди излизането в някакъв вид отпуск.
- ivankavrakov
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|