- Дата и час: 30 Ное 2024, 01:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
незнам какво да предприема
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
незнам какво да предприема
да разкажа случката накратко: баба ми живее в център - софия в къща на 1 ет. целият етаж е поделен между найният апартамент и още един едностаен. над нас етажа представлява цял апартамент отдаден под наем на един мъж. той е заел под наем съседният парцел на който е направил платен паркинг. съществува и магазин на същия този мъж, на парцела който е до нас. за да му е по- лесно той махна оградата на нашият двор и затвори старият вече вход на нашата кооперация. днес аз се опитах да паркирам и понеже немога да влезна в собствения си двор от предзназначената врата влязох през паркинга (на този "стар" вход има табелка : - входа е от към паркинга!). да се паркирам в собствения си двор е не възможно защото "мъжът" е складирал свой вещи там, който пречат. аз съвсем естествено оставям колата си на границата на двора, който е на семейството ми и на паркинга. след малко мъжът ми споделя че неможело така да става и трябвало да си платя за престоя си на паркинга. аз заявих че ако си махне вещите от двора ще паркирам там и няма да преча. след което той ми каза добре ще ги махна, махна паркиралия там в един кашон мотор - тип скутер, който стои там от есента. аз помолих да отвори "стария" вход за да се паркирам. мъжът беше видимо ядосан или от пренасянето на скутера и др. си багаж в неговия личен двор или от факта че нашият двор не е на разположение "вече". заяви че аз немога да паркирам там. аз му обясних че той няма повече права от мен и че имам правото да съм там когато искам. при това положение мъжът се опита да затвори вратата на "стария" вход при което ме нарани, одари колата ми която беше пракирана отвън и ме заплаши с физическа саморазправа. е аз останах от вън, разбира се влезнах през паркинга и отворих вратата. паркирах чак когато майка ми дойде, защото ме беше страх и се обадих на 166. може би от този факт мъжът изчезна. ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ КАКВО ДА НАПРАВЯ.
- fedina
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|