- Дата и час: 28 Ное 2024, 20:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Сила на договор.....?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Сила на договор.....?
Здравейте! Имам сключен договор с фирма, на която водя счетоводството. Договорът е между двете страни, по него фирмата не е отчитала направените разходи, аз съответно не съм декларирал получените приходи. При евентуално стигане до съд за изясняване на факти по годишен финансов резултат за 2006 год., този договор има ли сила в съда, той доказва ли, че аз съм извършвал съответната услуга? Имам официален трудов договор със същата фирма за 5 раб.дни, за да мога да подпиша ГФО. В него пише, че се сключва не за водене на счетоводство, а за изготвяне на ГФО. По този начин нося ли някаква отговорност за счетоводството за 2006 год.? Питам, защото сега прекратявам отношенията си с тази фирма. Моля Ви за помощ и съвети...
- rado1
- Нов потребител
Моля Ви, наистина имам нужда от съвет....Валиден ли е този договор, при положение, че реално по него не са отчитани нито приходи, нито разходи, мой подпис стои само на ГФО, не съм подписвал нито ведомости за заплати, нито фактури, нищо....всъщност, подписвал съм ордери за получена сума, които не са осчетоводявани никъде...
- rado1
- Нов потребител
Трудов договор за 5 раб.дни в началото на 2007 год., за да мога да подпиша ГФО за 2006 год. Другият договор, който наричам неофициален, сме го кръстили "договор за абонаментно обслужване". По него нито една от двете страни е отчитала приходи или разходи.
- rado1
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|