- Дата и час: 30 Ное 2024, 02:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Моля за образец на декларация по чл. 33 ЗС
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Моля за образец на декларация по чл. 33 ЗС
Някой може ли да ми услужи с образец на декларация по чл. 33 ЗС
- bagsisiigal
- Младши потребител
Re: Моля за образец на декларация по чл. 33 ЗС
bagsisiigal написа:Някой може ли да ми услужи с образец на декларация по чл. 33 ЗС
Не е трудно и сам да я напишете. С големи бъкви "декларация" /и може отдолу с малки букви да поясните, че е по смисъла на чл. 33 ЗС декларацията/ и после на нов ред:
Аз, еди кой си, егн, еди кво си, декларирам, че в качеството си на съсобственик на имота (пише се кой имот) отказах на ................. (пише се на кого) да закупя частта му при еди какви си условия (цена и пр. - ако има изобщо пр.).
дата и подпис.
-
Trapped - Потребител
ДЕКЛАРАЦИЯ
По чл. 33 от Закона за собствеността
Долуподписаните …………………………..
д е к л а р и р а м е ч е,
В качеството си на съсобственик на недвижим имот - ……………………………..сме съгласни …………………………….. да продаде на ……………………………………… притежаваните от него ………………..идеални части от РЕАЛНА ЧАСТ, с площ от ………………………………….
ДЕКЛАРАТОРИ:
По чл. 33 от Закона за собствеността
Долуподписаните …………………………..
д е к л а р и р а м е ч е,
В качеството си на съсобственик на недвижим имот - ……………………………..сме съгласни …………………………….. да продаде на ……………………………………… притежаваните от него ………………..идеални части от РЕАЛНА ЧАСТ, с площ от ………………………………….
ДЕКЛАРАТОРИ:
- kam74
- Младши потребител
Няма цена на имота в горната декларация. Може да се получи проблем ако примерно продавача е посочил по-висока цена на имота и после го продада на по-ниска цена.
- pinkopanter
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|