начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Разрешение за ползване

Казуси за недвижими имоти

Разрешение за ползване

Мнениеот monsieur » 16 Яну 2008, 17:29

Има ли някой, който може да ми каже какви документи са необходими за да извадя разрешение за ползване на къща от 300 кв.м.? Благодаря предварително.
monsieur
Младши потребител

Мнениеот georgi07 » 17 Яну 2008, 10:26

Казва се удостоверение за въвеждане в експлоатация.Издава се от Общината.Там ще питате.
georgi07
Потребител

Мнениеот monsieur » 17 Яну 2008, 12:56

Да има !
И това е адвокатът, към който ще следва да се обърнете за консултация !...

Имате къща от 300 квадрата , а гледате да минете безплатно за юридическа консултация , която, по принцип , има паричен еквивалент !...

Приятел, първо къщата не е моя, а на моя шеф. Ако беше моя нямаше да питам тук, а да си платя на някой да извади въпросното разрешение. Второ този форум нали е за помощ. А и доколкото съм запознат тези неща се извършват от технически лица, а не от юристи. Така, че следващият път като тръгваш да отговаряш поне не се заяждай с хората.
monsieur
Младши потребител

Мнениеот punisher » 17 Яну 2008, 13:50

"Приятел, първо къщата не е моя, а на моя шеф. Ако беше моя нямаше да питам тук, а да си платя на някой да извади въпросното разрешение. Второ този форум нали е за помощ. А и доколкото съм запознат тези неща се извършват от технически лица, а не от юристи. Така, че следващият път като тръгваш да отговаряш поне не се заяждай с хората."

Той не се заяжда,повярвайте.Той така не се заяжда,просто пази късчето хляб,което му е необходимо,за да продължи да живее. :P :P :P .
Щом като преценявате,че е работа за тенически лица,защо задавате въпроса си във форям за юристи????А не си "платихте на някой,за да извади въпросното разрешение"????
punisher
Потребител

Мнениеот Trapped » 17 Яну 2008, 14:03

Ако и той не знае отговора на въпроса Ви, питайте го поне за телефона на общината, в която се намира имота. След като го откриете, обадете се на него и питайте какво Ви трябва. Ето и малък подарък от мен:
http://www.dnsk.mrrb.government.bg/default.asp?r=63
Аватар
Trapped
Потребител

Назад към Имотни казуси