начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

инструктаж за безопасни условия на труд

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

инструктаж за безопасни условия на труд

Мнениеот fester1 » 04 Яну 2008, 17:25

Някой дали може да ме осветли по отношение на примерния текст на инструктажа за безопасни условия на труд в юридическо лице с нестопанска цел. Сещам се за определени неща, но все пак ми се ще да е по-пълен текста. :oops:
Не че някой от служителите ще го чете, но никога не е излишно да го има... :)
fester1
Потребител

Мнениеот RumenL » 05 Яну 2008, 09:32

Инструктажа е регламентиран в Наредба 3/14.05.1996 за инструктажа на работниците и служителите по безопасност, хигиена на труда и противопожарна охрана - няма типови инструктажи - провежда се с оглед спецификата на дейността на юридическото лице
RumenL
Младши потребител

Мнениеот fester1 » 07 Яну 2008, 15:40

Именно затова споменах типа юридическо лице. Но няма значение, открих нещо по темата и вече имам нещо предвид... :wink:
fester1
Потребител

Назад към Трудово право