начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Казус за недвижим имот

Казуси за недвижими имоти

Казус за недвижим имот

Мнениеот pavelll_33 » 19 Дек 2007, 22:51

Moля за вашето компетентно мнение. От 1965г притежавам недвижем земеделски имот, за които сега има заведен иск в съда от нъкакъв наследник с претенции, че същият по завещание му принадлежал. Пояснявам, че въпросният имот го притежавам по замяна за имот които е взет след 9.09.44г. от комунистите, но поради факта че не е предаден доброволно с подпис през 1965г. държавен нотариус изготви нотариален акт на базата на издаден документ от ДЗС. Понеже към 1965 г. взетите ниви не са в състояние да ни ги върнат, то ни ги заменят с 2 дк. други. Моля, вземете отношение по изложеното и кажете след като този имот го владея и обработвам вече 42г. и притежавам нотариален акт за него по замъна какви са шансовете на претендента да го получи от съда. Благодаря предварително за взетото отношение!
pavelll_33
Младши потребител

Мнениеот ch3oh » 20 Дек 2007, 11:44

Уважаеми pavelll_33,
Не искам да Ви плаша, но факта, че обработвате имота от 42г. и притежавате нотариален акт няма да Ви помогне много. Напротив - ако не организирате добре защитата си, със сигурност ще го загубите.
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот pavelll_33 » 20 Дек 2007, 17:50

ch3oh написа:Уважаеми pavelll_33,
Не искам да Ви плаша, но факта, че обработвате имота от 42г. и притежавате нотариален акт няма да Ви помогне много. Напротив - ако не организирате добре защитата си, със сигурност ще го загубите.

A za6to 6te go zaguby, ne mi pi6ete neprofesionalno moly vi...............
pavelll_33
Младши потребител

Мнениеот pavelll_33 » 20 Дек 2007, 17:55

antimoderator написа:Представете си доказателствата в съда, а шансовете- с гадателството не сме добре !
И как искате да прогнозираме едно бъдеще решение на един неизвестен съд ?!...
Преди да питате , трябваше малко да се замислите ...

s zamislyne ne stava , akato ste otvorkovci otgovorete profesionalno -na kakvo zakonovo osnovanie 6te mi bade otnet imota................................
pavelll_33
Младши потребител

Мнениеот Clavdivs. » 20 Дек 2007, 18:09

pavelll_33 написа:A za6to 6te go zaguby, ne mi pi6ete neprofesionalno moly vi...............

Чудно ми е Вие пък разбрахте, че хората Ви пишат "непрофесионално" ???

pavelll_33 написа:s zamislyne ne stava , akato ste otvorkovci otgovorete profesionalno -na kakvo zakonovo osnovanie 6te mi bade otnet imota................................

След това Ви изявление много ми се ще, като един "отворко" да Ви отговоря изключително професионално :twisted: но се опасявам, че няма да го разберете....

И пишете на кирилица!!!
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот ch3oh » 20 Дек 2007, 18:10

Пишете на кирилица - ще Ви разбират по-лесно.
Отговорите Ви се дават, съобразно обема на предоставяната от Вас информация. Можеше, поне, да уточните петитума на и.м.
ch3oh
Активен потребител

Мнениеот pavelll_33 » 20 Дек 2007, 21:14

Clavdivs. написа:
pavelll_33 написа:A za6to 6te go zaguby, ne mi pi6ete neprofesionalno moly vi...............

Чудно ми е Вие пък разбрахте, че хората Ви пишат "непрофесионално" ???

pavelll_33 написа:s zamislyne ne stava , akato ste otvorkovci otgovorete profesionalno -na kakvo zakonovo osnovanie 6te mi bade otnet imota................................

След това Ви изявление много ми се ще, като един "отворко" да Ви отговоря изключително професионално :twisted: но се опасявам, че няма да го разберете....

И пишете на кирилица!!!

Ами какво професионално има в изрази като опасявам се, не се знае съда какъв ще да е и куп подобни. Ами ако сте професиналисти не ми отговарайте с догатки, ами се аргументирайте юридически.
pavelll_33
Младши потребител

Мнениеот Clavdivs. » 20 Дек 2007, 21:28

pavelll_33 написа:Ами какво професионално има в изрази като опасявам се, не се знае съда какъв ще да е и куп подобни. Ами ако сте професиналисти не ми отговарайте с догатки, ами се аргументирайте юридически.

След запознаване със съображенията на просителя pavelll_33 и задълбочена преценка на изложените релевантни факти следва да бъде подчертано, че приобщения доказателствен материал не може в своята съвкупност да обоснове мотивирано юридическо становище досежно неприятното специфично усещане в резултат на дразнението на рецепторните окончания* на просителя по отношение на процесния недвижим имот, поради което и на основание чл.152, ал.3, б."х" от Кодекса за отговаряне в Лекс-а питането следва да бъде отклонено.

*демек болката
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот iwanow » 20 Дек 2007, 22:32

Clavdivs. написа:След запознаване със съображенията на просителя pavelll_33 и задълбочена преценка на изложените релевантни факти следва да бъде подчертано, че приобщения доказателствен материал не може в своята съвкупност да обоснове мотивирано юридическо становище досежно неприятното специфично усещане в резултат на дразнението на рецепторните окончания* на просителя по отношение на процесния недвижим имот, поради което и на основание чл.152, ал.3, б."х" от Кодекса за отговаряне в Лекс-а питането следва да бъде отклонено.

*демек болката

Много яко. :lol: Професиомален отговор. Пък и тоя член. Супер.
iwanow
Потребител

Мнениеот renic » 20 Дек 2007, 23:22

"БОЖЕ........ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА КАНДИДАТ ЮРИСТИ КАТО ТОЗИ ЛАИК - АБЕ, ТИ НА ИНТЕРЕСЕН ЛИ СЕ ПРАВИШ МАЙ С ТОВА ПРИКРИВАШ СВОЙТА НЕГРАМОТНОСТ........................................БОКЛУК ТАКЪВ."

Ехо ......кой ви е казал че тук ще получите безплатно решение на всичките си проблеми. Квалифицираните услуги се ЗАПЛАЩАТ, както всяка стока или продукт. Най - малкото имате право да посочвате начина по който да ви бъде отговорено.
renic
Младши потребител

Мнениеот portokal » 22 Дек 2007, 17:12

pavelll_33 написа:БОЖЕ........ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА КАНДИДАТ ЮРИСТИ КАТО ТОЗИ ЛАИК - АБЕ, ТИ НА ИНТЕРЕСЕН ЛИ СЕ ПРАВИШ МАЙ С ТОВА ПРИКРИВАШ СВОЙТА НЕГРАМОТНОСТ........................................БОКЛУК ТАКЪВ.

Бате, недей толкова да скачаш. Дръж се възпитано.
Всички те уверяваме, че написаното от колегата е именно такъв професионален отговор на твоя въпрос, какъвто поиска.
И то не защото не си платил или нещо подобно.
Като можеш да преценяваш кой е лаик, що не си отговориш сам на въпроса?
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот adiko » 22 Дек 2007, 19:18

и между другото pavelll_33 като говориш за неграмотност, върни се на твоите постове и преброй колко правописни грешки имаш, та дори и на писаното с латиница :lol:
adiko
Потребител

Мнениеот fenix_f » 26 Дек 2007, 10:51

pavelll_33 написа:БОЖЕ........ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА КАНДИДАТ ЮРИСТИ КАТО ТОЗИ ЛАИК - АБЕ, ТИ НА ИНТЕРЕСЕН ЛИ СЕ ПРАВИШ МАЙ С ТОВА ПРИКРИВАШ СВОЙТА НЕГРАМОТНОСТ........................................БОКЛУК ТАКЪВ.

Pavelll_33,
като не ти харесват отговорите, които съвсем основателно си заслужи, айде бягай другаде да ти отговарят! :evil:
И убиеца се мисли за прав.
fenix_f
Потребител

Назад към Имотни казуси