начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

прекратяване на договор?

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

прекратяване на договор?

Мнениеот geritta » 01 Дек 2007, 01:32

Здравейте!
В момента съм в платен отпуск по майчинство,който изтича през декември и сме се разбрали с работодателя ми,че няма да се връщам на работа.Въпросът ми е по кой член трябва да ми се прекрати договора,за да имам право на максималния размер и максималния брой месеци за парично обещетение за безработица.За него няма проблем дали ще ме съкрати или уволни по взаимно съгласие,само иска да проуча нещата как ще е по изгодно за мен,но за съжаление от борсата не искат да дадат подобно инфо.Благодаря
geritta
Нов потребител

завръщане на титуляр

Мнениеот dilis » 18 Дек 2007, 16:36

Титуляр е работничка в отпуск по майчинство. След изтичане на срока на този отпуск, същата има намерение да излезе веднага в платен годишен отпуск. Заместничката й следва ли да бъде освободена поради "завръщане на титуляра" или следва да се освободи след като заместваната реално се завърне на работа след като използва платения си годишен отпуск, чийто размер е над 30 дни?
dilis
Нов потребител

Назад към Трудово право