начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

МЯСТО ДАДЕНО ЗА СТРОЕЖ

Казуси за недвижими имоти

МЯСТО ДАДЕНО ЗА СТРОЕЖ

Мнениеот VERJINIA » 13 Дек 2007, 22:49

Здравейте! Става въпрос за място върху което е имало къща. При бутане на къщата и въз основа на нейните граници е определен апартамента, с който трябва да се обещити собственика. Това става чрез решение на общината в далечната 1988г. със заповед, в която пише, че се дава общинско жилище до завършване на апартамента до ключ. Кооперацията е построена и в нея поне повече от 10 год живеят част от собствениците без акт 16, а конкретния апартамент стои в груб строеж. След като не е през фирма, а чрез общината, към кого и какво трябва да направя? Моля Ви, помогнете ми към кого да се обърна! Благодаря ВИ!
VERJINIA
Нов потребител

Мнениеот VERJINIA » 14 Дек 2007, 11:06

А можете ли да ме насочите какво точно да направя към общината? Самия кмет твърди, че трябва да се направи проект от собствениците, които на свои разноски да приключат нашия апартамент. И кой носи отговорност, че в тази кооперация живеят без акт 16? Благодаря!
VERJINIA
Нов потребител

Мнениеот VERJINIA » 14 Дек 2007, 12:07

КАКВО ОЗНАЧАВА СЪКРАЩЕНИЕТО ЖСК? ЩЕ ВЗЕМА ДОКУМЕНТА И ЩЕ ГО ПРОЧЕТА ОБСТОЙНО, ЗА ДА МОГА ДА ВИ ОТГОВОРЯ ПО- ОБСТОЙНО. И МОЖЕТЕ ЛИ ДА МЕ НАСОЧИТЕ КЪМ НЯКОЙ АДВОКАТ?
VERJINIA
Нов потребител

Мнениеот VERJINIA » 14 Дек 2007, 12:19

ВСЪЩНОСТ ИМА ДОКУМЕНТ ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПО чл.3, 4, 5, 6 от ЗНО и заповед, в която пише, че ще ползва общинско жилище до построяване на жилището. чл. 7 и 13, ал.2 от Закона за наемите. чл.9 и 17, ал.3 от правилника за приложението му.
VERJINIA
Нов потребител

Назад към Имотни казуси