начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

наследство по право

Казуси за недвижими имоти

наследство по право

Мнениеот blac_devil » 13 Дек 2007, 02:56

Здравейте,
Чувам коментари за наследство по право.Бихте ли ми разяснили нещо по темата.
Майка ми почина през 2003 год.Баба ми -нейнта майка почина 1 година след майка ми, като преди това преписа всички движими и недвижими имоти на леля-другата й дъщеря.Мога ли да имам претенций за дела на майка ми ,който щеше да бъде за нея, ако беше жива?Бащата на майка е починал.
Благодаря ви.
blac_devil
Нов потребител

Мнениеот leator » 13 Дек 2007, 05:27

Как ги е преписала?
Ако ги е продала не можете да претендирате нищо, освен ако докажете, че продажбата прикрива дарение, което е доста трудно.
Ако ги е дарила - можете да претендирате.
leator
Потребител

Мнениеот edeam » 13 Дек 2007, 10:09

скъпа KCN_kg
докога ще продължаваш да пишеш глупости в мненията на хората?това е форум за взаимопомощ и такива бездарници като теб нямат място в него.имам чувството че по цял ден висиш в нета и се чудиш къде и каква глупост да напишеш.
тук пишат обикновени хора със своите проблеми,а ти допълнително наливаш масло в огъня с твоите безмислени и безполезни коментари,целящи единствено натрупване на повече мнения.ако някой обикновен човек зададе въпрос твоя съвет е-обърнете се към адвокат.ако юрист обаче попита нещо за теб той е некадърник.е тогава кой може да пише тук според твоите критерии?
ако тук модовете не си затваряха очите отдавна щеше да получиш забрана да избиваш комплексите тук.
нарочно мнението е на ТИ,тъй като ти не заслужаваш моето уважение.
микой персонално не е искал твоето мнение,за да бъдеш крайна инстанция дали хората ще се обърнат към адвокат или не

П.П-моля тоя път модовете да ми оставят мението подълго да могат повече хора да го видят
edeam
Младши потребител

Назад към Имотни казуси