- Дата и час: 30 Ное 2024, 00:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Повреден електромер и наематели
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Повреден електромер и наематели
Здравейте, живея под наем, повреди се елекромерът и навъртя голяма сума, сега ще трябва да се плаща за проверка и ремонт. Интересува ме за чия сметка са тези разходи, аз мисля, че за собственика, защото елекромерът си е негов, но не съм сигурна. Ще съм благодарна на всеки компетентен, който ми помогне. Поздрави!
- popara
- Нов потребител
В същност собственик на електромера не е собственика на жилището, а съответното електроразпределително дружество, така че то би трябвало да си отстрани повредата, но зависи какво е записано в общите им условия.
- RamzesII
- Нов потребител
Мерси за отговорите , в договора ни е записано, че дребните поправки от използването на жилището са за наша сметка, а другите повреди - за наемодателя, пък и нали партидата за тока е на негово име, значи той трябва да се занимае с ремонта. Така си мисля, не е ли вярно? Надявам се да не досаждам. Хубава вечер
- popara
- Нов потребител
Не е Ваше задължение проверката и ремонта електромера. Отчитащите уреди са собственост на наемодателя или на ел. снабдителното д-во и проблема си е техен, но интереса е Ваш.
За това помислете , спокоиствието и разправийте също си имат цена.
А изразеното мнение на barri за блондинките е по-скоро изключение, всичко се опрделя от визията, характера и възраста.
За това помислете , спокоиствието и разправийте също си имат цена.
А изразеното мнение на barri за блондинките е по-скоро изключение, всичко се опрделя от визията, характера и възраста.
- iwanow
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|