начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Мога ли да заградя улицата??

Казуси за недвижими имоти

Мога ли да заградя улицата??

Мнениеот ana_maria » 15 Ное 2007, 20:50

Казус, на който търся най- прекият път за разрешение, за което моля за съдействието Ви:
1. Национализиран имот е възстановен на собствениците, на база изготвен констативен нот. акт и скица от кадастъра.
2. Купих имота, като заплатих площта му съгласно нотариалният акт и скицата.
3. В тази площ като граници на имота се включват съществуващ тротоар и пътно платно/ находящо се в центъра на града/!!.
4. Няма актове за ДС или ОС за частта от имота, представляваща тротоара и улицата!
5. В противополощната страна на имота именно общината ми е отдала под наем 61 кв.м. с договор.
6. Предложих ОС на Общината да гласува замяна- вместо ползуваната за тротоар и пътно платно част, да получа наеманият от мен имот.
7. Отказаха.
КАК ДА ПОСТЪПЯ?
ana_maria
Младши потребител

Мнениеот georgi07 » 16 Ное 2007, 14:28

При положение, че сте купила имота сте знаела какво представлява той.Тогава никой ли не ви обясни, че няма да е лесно да направите замяната /освен ако не сте свой човек/.
Още с покупката сте поели дългия път, по който няма лесно измъкване.Аз доколкото разбирам сте купили, за да замените.На мен ми прилича малко на спекула.А спекулатните понякога понасят загуби.
georgi07
Потребител

Назад към Имотни казуси