Здравейте
В най общи линии казуса да нахвърлям и ако може малко професионални съвети от вас
Помещение в надпартерен етаж със самостоятелен вход. Минавало е през няколко статута:магазин, фриз. салон, кафе-сладкарница и т.н.
Сега искам да му връщам статута на кафе за което има и разрешение за въвеждане в експлоатация, съседите като разбраха вече почнаха да се бунтуват Ще имам ли сериозни спънки от тяхна страна, какво може да се случи евентуално. Аз лично се облягам на това че помещението преди е работило като кафе и има разрешително. Какви спънки могат да възникнат ?!
Благодаря Ви предварително
- Дата и час: 29 Ное 2024, 21:45 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
На прав път ли съм
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Четох преди да пусна темата и затова си мисля че случая е маааалко по различен, така че ако някой има мнение по въпроса нека го сподели. Пак искам да повторя че предназначението вече е сменяно и помещението е било кафе-сладкарница
- ZapaD
- Нов потребител
amiiii
1. проверете по нат.акт какво е помещението, жилищно или не
2.проверете разрешенията за ползване, които се издават от РДНСк,
3.вземате арх. план, нот.акт, разрешението за кафето, кураж, самочувствие и най- вече пари и право в РДНСк
4. можете да отидете и в районното кметство с документите и те да си кажат мнението,но за кафе може да се предположи наднормен шум, което означава , че ще вадите всичко отново
5.всичко отново означава арх. проект и т. н.....
6. Щом околните пъпърдаци се бунтуват лоша работа.Много лошо!!Но Вие опитайте, инстанциите ще ви издадат документи, а как ще се оправяте с тях??Аз се разправям с едни такива вече 4 години.Не мрат!!Така че не разчитайте на това!!
2.проверете разрешенията за ползване, които се издават от РДНСк,
3.вземате арх. план, нот.акт, разрешението за кафето, кураж, самочувствие и най- вече пари и право в РДНСк
4. можете да отидете и в районното кметство с документите и те да си кажат мнението,но за кафе може да се предположи наднормен шум, което означава , че ще вадите всичко отново
5.всичко отново означава арх. проект и т. н.....
6. Щом околните пъпърдаци се бунтуват лоша работа.Много лошо!!Но Вие опитайте, инстанциите ще ви издадат документи, а как ще се оправяте с тях??Аз се разправям с едни такива вече 4 години.Не мрат!!Така че не разчитайте на това!!
- Niketo
- Младши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|