начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

ИМОТНИ КАЗУСИ

Казуси за недвижими имоти

ИМОТНИ КАЗУСИ

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 16:33

Сега не знам дали я има темата вече 10 страници прерових търсих и в търсачката не можах да открия иначе интересни въпроси има
за гаражи за апартамент който собственика му иска да направи кабинет ок и т.н
Та въпроса ми е моля на прост език да ми кажете защото ме заболя главата с тези алиней закони членове вече прочетох закон за собствеността Въпросът ми е през 1999 година баща Х и майка Z тръгнали да подаряват имот-къща на сина си N ,(но тоя син се изселил в чужбина да живее и не стъпвал в България от 1993 година и сина е пълнолетен -това е уточнение) та обаче нема пълномощно който да го представлява тоя син N та тръгнали майка му и баща му при нотариус и писали подаряваме къщата си на тоя но не чрез гледане .И през 01.10 2002 г бабата е починала , но дъщерята разбрала за дарението и тръгнала да го разваля трудно и скъпо но все пак спечелила : 1. В районият съд 2. В окръжния съд. но Върховния съд се произнася 50/50 съответно 50 % сина 50% бащата от имота-къща.Не ли редно прочетох в Закона за собствеността
чл 59 (3) Правото на ползуване се погасява и с погиването на вещта, а също и ако не се упражнява в продължение на 5 години. Това може да се докаже както със свидетели така и с фактури данъци и тн
И накрая изобщо някой няма ли да ми каже какво става с тази къща на кого е тая къща че и не може да се продава без син N да знае за това и обратното. И защо тоя Върховен съд учреди така 50 % от имота като в районият съд и в окръжния е спечелил (бащата) като са изложени всички факти горе не би ли следвало цялата къща да е на бащата X.И как е направено дарението без неговия подпис на сина той дори не знае че са му подарили къща чак след колко години разбра .Дъщерята пита къде е пълномощното но то не важи вече защото имало срок на пълномощието. ПИТАХ АДВОКАТИ ЮРИСТИ СЪДИЙ НОТАРИУСИ ПРАВНИ КОНСУЛТАНТИ РЕШИХ И ТУКА ПОПИТАМ ДА СИ СЪБЕРА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОЗИ ВЪПРОС.
denicaa
Нов потребител

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 16:36

Моля да бъда извинена където пише баба да се чете майка малко се притеснявам се пак много хора има тука
denicaa
Нов потребител

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 18:14

Абе пич ти въобще прочети ли въпроса а по-на долу прочети ли май четеш така както се казва гьотере Като се произнесъл Върховния съд и какво няма ли право на обжалване и съ м питал адвокати просто ми е интересно какво ще отговорите Вие като гледам не си запознат с такива дела въобще като не знаеш дай на друг на становище .Аз не се моля а простто да видя да прочета какво е мненито на другите както се казва не питай старило а патило тъй че следващия път прочитай текста преди да отговоиш
denicaa
Нов потребител

Мнениеот kolman » 17 Окт 2007, 21:17

Простттто питащия показва необходимостта от реформа в образователната система. Предполагам, че неговите писания могат да послужат на колегата Вълчев да докаже тезата си за ниското ниво на преподаване в училищата.

Въобще, стана ми интересно да прочетим въпроса по на-долу, защото по-на гори простттото ниво на обучение си личи.
kolman
Потребител

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 21:20

Ся к'во ще се подиграваме или какво Явно село София със селяните там в парламента само спъват хората Абе ко се занимвам с българи по хубаво в Европа да обжалвам
denicaa
Нов потребител

Мнениеот kolman » 17 Окт 2007, 21:27

denicaa написа:Ся к'во ще се подиграваме или какво Явно село София със селяните там в парламента само спъват хората Абе ко се занимвам с българи по хубаво в Европа да обжалвам

Браво. Така трябва. Имате моралната ми подкрепа за ..... по-успешно справяне с английския.
kolman
Потребител

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 21:37

За разлика от България Европа държи на гражданите си и слушат и
по хубаво закрийте тази тема щото явно много конформизъм и корена на този проблем е друг вие не гледате проблема на хората а самите хора и по-точно джоба на хората това куца в България
denicaa
Нов потребител

Мнениеот denicaa » 17 Окт 2007, 21:46

My English language is better than your English language
and STOP talking about this.that is not the QUESTION , question is very difficult but you did know about this and stop talking please .Please the close this forum.
denicaa
Нов потребител

Мнениеот pitane » 17 Окт 2007, 22:03

denicaa написа:My English language is better than your English language
and STOP talking about this.that is not the QUESTION , question is very difficult but you did know about this and stop talking please .Please the close this forum.

:shock: УЖАС И БЕЗУМИЕ !!! :shock:
pitane
Нов потребител

Мнениеот kasy » 18 Окт 2007, 11:51

ПОЗДРАВЛЕНИЯ за преподавателите на denicaa! Особено за тези по български и английски език!? Ето това е теста за размера на възнаграждението им. Чудно ми е само, как успяха да заредят тези неграмотници с такова голямо самочувствие? Вероятно защото най-ниската оценка вече е слаб /4/, т.е. летвата е зарината под пясъка.
kasy
Младши потребител

Мнениеот barri » 18 Окт 2007, 11:55

ахахахахха

Какво ще кажете за това- please the close the forum??? Мда, английският ти наистина е по-добър от българския, но има какво още да се дооправя. Освен това да искаш да затворят форума????? Темата може, но форума- малко прекалено. Ако го затворят ще претестирам в Европата, няма да се занимавам с някакви си тука върховни съдилища:)
barri
Потребител

Мнениеот may_baych2002 » 18 Окт 2007, 13:10

Уважаема Denicaa,
човек би "преглътнал" правописа и правоговора Ви, но не и отношението, което имате към към колегите. Вместо да благодарите на колегата за отговора, кайто не е задължен да Ви даде, Вие го нападате с обидни думи.
Отговорът му е напълно изчерпателен, но не е негова вината, че Вие не разбирате какво Ви казва, а на прост, разбираем за Вас език, това следва да означава, че решенията на ВКС са окончателни и не подлежат на обжалване.
Надявам се да го осмислите!
А и да се извините, защото възпитанието няма нищо общо с правописа :idea:
may_baych2002
Потребител

Назад към Имотни казуси