Здравейте всички, благодаря предварително на тези, които отделят време да ми отговорят.
Със сестра ми сме собственички на апартамент. Аз живея в него, а тя с приятеля си в негов апартамент.
Може ли по някакъв начин гаджето и да я принуди да подаде, заключи, даде под наем или каквото и да е нещо друго без мое съгласие на дела на сестра ми. Пак казвам тя не живее с мен, но заедно изплащаме заема с който е закупен апартамента.
Мога ли да учредя вешно право на майка ни примерно / чух го някъде/.
- Дата и час: 02 Дек 2024, 03:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
проблем с общ имот м/у сестри
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с общ имот м/у сестри
Здравейте, благодаря Ви за бързата реакция
Имам подозрения, че ще искат да изплатя дела на сестра ми, защото тя не живее тук . За момента тя не работи и приятелят и дава половината от парите за заема и има сигнали от негова страна, че им трябват пари и разни такива да не Ви затормозявам с "домашен хумор". Притеснението ми е това: може ли той по някакъв начин да я принуди да ми поиска половината пари ,за да ме оставят да живея в имота или ще трябва да го продадеме и аз и детето ми да останем на улицата, защото аз по никакъв начин няма да мога да намеря тези пари.
Ако има значение заема е само на мое име , а нотариалният акт е и на двете ни.
Имам подозрения, че ще искат да изплатя дела на сестра ми, защото тя не живее тук . За момента тя не работи и приятелят и дава половината от парите за заема и има сигнали от негова страна, че им трябват пари и разни такива да не Ви затормозявам с "домашен хумор". Притеснението ми е това: може ли той по някакъв начин да я принуди да ми поиска половината пари ,за да ме оставят да живея в имота или ще трябва да го продадеме и аз и детето ми да останем на улицата, защото аз по никакъв начин няма да мога да намеря тези пари.
Ако има значение заема е само на мое име , а нотариалният акт е и на двете ни.
- ivaila76
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|