начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Може ли да си върна апартамента?????

Казуси за недвижими имоти

Може ли да си върна апартамента?????

Мнениеот ivona27 » 03 Сеп 2007, 16:27

Здравейте,нуждая се от съвет за моя проблем.Тои е такъв,че преди 6 години ни обезщетиха за нашата къща с 3 апартамента.Тогава двата ги преписах на двамата ми сина,а третият на мен.Единия син живее самостоятелно вече,но другият за зла участ стана наркоман,и е доста проблемен.Започнах да се стрхувам че може да поиска да продаде апартамента който по рано писах на него.Та въпроса ми е има ли някакъв начин да попреча на това?Без неговото знание разбира се тъй като тои никога няма да се разпише за това.Моля да ми дадете съвет какво мога да направя.Предварително ви благодаря!
ivona27
Нов потребител

Мнениеот civilista » 03 Сеп 2007, 16:37

Ако ни кажете как сте ги "преписали" /дарение, продажба, издръжка и гледане и т.н./, ще ни бъде малко по лесно да ви отговорим. :wink: .
Бъдете по-конкретни и подробни при въпросите, за да получите точни отговори.
Но все пак имайте предвид, че за да ви отговорим изчерпателно, трябва да ви задаваме много уточняващи въпроси, което не е удобно във форума.
civilista
Младши потребител

Мнениеот amateur » 03 Сеп 2007, 17:31

На прима виста ми идва като вариант да поискате синът ви да бъде поставен под запрещение. Иск по чл.275, ал.1 ГПК във връзка с чл.5 ЗЛС :? А след това на основание чл.128, ал.3 СК да бъдете назначена за негов настойник или попечител.
amateur
Младши потребител

Мнениеот n_ikito » 03 Сеп 2007, 17:54

Без негово знание, няма как да стане, по законен начин. Без негово съгласие - има варианти, но за тях трябва повече информация.
n_ikito
Активен потребител

Назад към Имотни казуси