- Дата и час: 29 Ное 2024, 20:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Може ли да си върна апартамента?????
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Може ли да си върна апартамента?????
Здравейте,нуждая се от съвет за моя проблем.Тои е такъв,че преди 6 години ни обезщетиха за нашата къща с 3 апартамента.Тогава двата ги преписах на двамата ми сина,а третият на мен.Единия син живее самостоятелно вече,но другият за зла участ стана наркоман,и е доста проблемен.Започнах да се стрхувам че може да поиска да продаде апартамента който по рано писах на него.Та въпроса ми е има ли някакъв начин да попреча на това?Без неговото знание разбира се тъй като тои никога няма да се разпише за това.Моля да ми дадете съвет какво мога да направя.Предварително ви благодаря!
- ivona27
- Нов потребител
Ако ни кажете как сте ги "преписали" /дарение, продажба, издръжка и гледане и т.н./, ще ни бъде малко по лесно да ви отговорим. .
Бъдете по-конкретни и подробни при въпросите, за да получите точни отговори.
Но все пак имайте предвид, че за да ви отговорим изчерпателно, трябва да ви задаваме много уточняващи въпроси, което не е удобно във форума.
Бъдете по-конкретни и подробни при въпросите, за да получите точни отговори.
Но все пак имайте предвид, че за да ви отговорим изчерпателно, трябва да ви задаваме много уточняващи въпроси, което не е удобно във форума.
- civilista
- Младши потребител
На прима виста ми идва като вариант да поискате синът ви да бъде поставен под запрещение. Иск по чл.275, ал.1 ГПК във връзка с чл.5 ЗЛС А след това на основание чл.128, ал.3 СК да бъдете назначена за негов настойник или попечител.
- amateur
- Младши потребител
Без негово знание, няма как да стане, по законен начин. Без негово съгласие - има варианти, но за тях трябва повече информация.
- n_ikito
- Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|