Тази вечер видях това:
Изкореняват кактусите в Балчик
http://dzver.com/blog/?p=1012
и всичко е законно...!?
Съжалявам, че ви отнех от времето, но ме заболя...
- Дата и час: 29 Ное 2024, 20:48 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Закон - то е врата у поле...
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Закон - то е врата у поле...
I will not cease from mental fight.
Nor shall my sword sleep in my hand.
Nor shall my sword sleep in my hand.
- velles
- Нов потребител
За щастие съм била безброи пъти и там и в самия дворец, който е уникален като история и архитектура. Самата ботаническа градина е невероятна, усещането на това място ВЪЛШЕБНО. Като приказка. Няма друга подобна красота в световен мащаб / доста съм виждала/, не само в България. И подобна идиотия да се изкоренят растения на по десетки години, много от които няма къде другаде да се видят може да се случи само в тази НЕНОРМАЛНА държава!!!
Това е Престъпление и НЕ Трябва да се случва. Лично на мен ми е безразлично чия точно собственост ще бъде градината, важното е да се съхранят растенията и да бъде дадена възможност на хората да се наслаждават на тази красота. Преместването на кактусите на друга почва може да ги унищожи!
Балчик вече погрозня от тоновете бетон, които се изсипаха край морето.
От друга страна да се строи там е пълно безхаберие и престъпление към природата, защото района е свлачище и всичко ще потъне, ако почвата се натовари повече от допустимото. Не се шегувам, не случайно пушалнята /към двореца, защото там е било забранено да се пуши/ е пропаднала и днес малцина знаят за съществуването и...а достъпа до нея е трудно възможен...
Това е Престъпление и НЕ Трябва да се случва. Лично на мен ми е безразлично чия точно собственост ще бъде градината, важното е да се съхранят растенията и да бъде дадена възможност на хората да се наслаждават на тази красота. Преместването на кактусите на друга почва може да ги унищожи!
Балчик вече погрозня от тоновете бетон, които се изсипаха край морето.
От друга страна да се строи там е пълно безхаберие и престъпление към природата, защото района е свлачище и всичко ще потъне, ако почвата се натовари повече от допустимото. Не се шегувам, не случайно пушалнята /към двореца, защото там е било забранено да се пуши/ е пропаднала и днес малцина знаят за съществуването и...а достъпа до нея е трудно възможен...
стачка е малко, революция трябва
Последна промяна alissa на 31 Авг 2007, 23:23, променена общо 1 път
- alissa
- Потребител
Прочетох блога. Отвратително безумие е да бъде изкоренена градината за обслужване на преходни и мимолетни интереси.:cry::cry::cry:
Не ме изненадва обаче, щом започнаха да взривяват сталактити на милиони години заради луксозната облицовка на нечия частна вила :cry::cry::cry:, какво остава за една градина. Колко муе да я съсипят:cry::cry::cry::cry:
Не ме изненадва обаче, щом започнаха да взривяват сталактити на милиони години заради луксозната облицовка на нечия частна вила :cry::cry::cry:, какво остава за една градина. Колко муе да я съсипят:cry::cry::cry::cry:
Rara avis in terris
-
bebitor - Активен потребител
...само баламите минават през нея." - доста трудно ми беше да го преведа на сръбски на една клиентка. Не знам как е балами на сръбски.
- Ivailo5rov
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|