Здравейте,
обадих се на агенция за недв. имоти, за да обявя за продан земеделски имот до регулация, подходящ за складови и промишлени нужди. От там ехидно ме посъветваха да побързам да го вкарам в регулация, че след два месеца съм щял да видя какво ще стане.
Питането ми е дали не съм в час или наистина има някаква промяна в закона, която след два месеца да ме ограничи да си променя предназначението на имота. И ако това е така- кой е закона?
Уточнявам, че имота ми не е до морето, а в Централна България.
- Дата и час: 29 Ное 2024, 19:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
след 2 месеца нямало да се допуска смяна на предназначение?
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Петко, мина подобна тема във форума, само че с друг въпрос. Очевидно вървят някакви слухове и настроения, за които, обаче, не ми е известно да имат обосновка. Разбирам безспокойството ти, но и аз не намирам такава промяна в регламента.
- zapetaia
- Младши потребител
Запетайке, благодаря ти.
И аз така си мисля, но ми е важно да видя има ли и други мнения, благодаря за което.
И аз така си мисля, но ми е важно да видя има ли и други мнения, благодаря за което.
- petkopitanko
- Младши потребител
виж закона за опазване на земеделските земи
наистина се говори, че за да влезе имота в регулация трябва да има подробен устрйствен план за целия масив със всички имоти в него , а не само за отделен такъв, за по - сигурно провери в общината
наистина се говори, че за да влезе имота в регулация трябва да има подробен устрйствен план за целия масив със всички имоти в него , а не само за отделен такъв, за по - сигурно провери в общината
- warbaby
- Младши потребител
warbaby, какво да проверя в общината?
Проверих в ЗОЗЗ, който сочиш, но там няма промени в такава насока /последните промени са от 07. август 2007г./.
Има ли нещо конкретно, което имаш предвид да пропускам?
Проверих в ЗОЗЗ, който сочиш, но там няма промени в такава насока /последните промени са от 07. август 2007г./.
Има ли нещо конкретно, което имаш предвид да пропускам?
- petkopitanko
- Младши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|