начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

договор за наем

Казуси за недвижими имоти

договор за наем

Мнениеот rosgros » 18 Авг 2007, 10:38

Ако почине собственика на даден имот,който е отдаден под наем,какво следва?Прекратява ли се автоматично договора?На наследниците дължи ли се част от наема и как може да се поиска,при условие,че те не се познават и нямат връзка помеджу си.Деца от различни бракове и настояща съпруга .При това само едното дете живее в България.Наемът се получава от настоящата съпруга.Имотите на починалия са наследствени.
rosgros
Младши потребител

Мнениеот rosgros » 18 Авг 2007, 11:14

Ситуацията ми е много сложна.Не мога да я разреша и с помощта на адвокати.Ако някой може да се заеме с моя случай,моля за координати.Почина баща ми.От първия брак има едно дете.Аз съм от втория.Ожени се трети път и от третия брак има дете.15 години живееше и имаше фирма в чужбина.Третата съпруга държи всички документи.Възможност за комуникация-никаква.Нямам шанс да се добера до никакви документи.Студент съм ,трябва да се издържам някак си.Баща ми има наследствени апартамент,вила и вилно място в България.В чужбина -идея нямам какво има.Пенсия не мога да си издействам ,пак поради липса на документи.В крайна сметка,толкова години съм живял с мизерна издръжка.Сега се оплетох здраво в мрежата на българската бюрокрация.Знам,че не може да се отговори писмено и безплатно,затова моля за координати на адвокат,който би се заел с този случай.
rosgros
Младши потребител

Назад към Имотни казуси