начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

въпрос с повишена трудност

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

въпрос с повишена трудност

Мнениеот rashan » 17 Авг 2007, 22:06

здравейте работя по трудов договор на 4 часа Когато колежка излезе в отпуск аз я замествам проблема е в това че колежката е на 8 часов работен ден а на мен ми доплащат разликата до нейната заплата без да ми променят часовете в договора Аз през това време работя 8 часа а ме водят на 4 Как да се преборя с това
rashan
Нов потребител

Мнениеот fester1 » 20 Авг 2007, 17:06

Когато заместваш работник или служител по чл. 259 КТ ползваш и правата му, а на правата съответстват задълженията на замествания, едно от които е да полагаш труд :roll: .
fester1
Потребител

Мнениеот rashan » 23 Авг 2007, 09:51

Аз не съм против работа да же ми е приятно Проблема е в договора подписвам допълнително споразумение на базата на което ми доплащат разликата в заплатата без да ми променят часовете което аз намирам за незаконно Не може аз да работя 8 часа а да ме водят 4 да не говорим че губя от класа за прослужени години от премии от порциона Искам да знам ако повреме на заместването ми пуснат временен договор до завръщане на колегата в отпуск променя ли се щата ?
rashan
Нов потребител

Назад към Трудово право