- Дата и час: 30 Ное 2024, 01:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Агенция вписвания
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
Агенция вписвания
колко време се чака за удостов. за тежести за зем.земя
- a_blondy
- Нов потребител
Re: Агенция вписвания
a_blondy написа:колко време се чака за удостов. за тежести за зем.земя
Обикновенната услуга за издаване на удостоверението е 7 работни дни и е на цена 5 лв.
- sarbijanac
- Активен потребител
агенция вписвания
ние чакаме 2мес.,а това освен че бави сделката,всъщност не я ли обезмисля
- a_blondy
- Нов потребител
ПРИ НАС ВЪВ ВАРНА СЕ ЧАКА 3 ДНИ, НЕЩО МЕ СЪМНЯВА ВИЕ ДА ЧАКАТЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ВЪРВЕТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ, МОЖЕ ДА СИ ВИ ЗАГУБИЛИ МОЛБАТА, ДАЖЕ НАЙ-ДОБРЕ Е ДА ПОДАДЕТЕ НАНОВО ДОКУМЕНТИ.
- zheleva
- Потребител
нормално се чака 7 раб. дни
може да стане и за 3 дни, тогава обаче таксата е 20 лв.
може да стане и за 8 раб. часа- 50 лв такса
вижте за повече инфо сайта на агенцията
може да стане и за 3 дни, тогава обаче таксата е 20 лв.
може да стане и за 8 раб. часа- 50 лв такса
вижте за повече инфо сайта на агенцията
- barri
- Потребител
агенция вписвания
Знам за сроковете по закон,ама тук положението е отчайващо.Услугата е все още на нормалната цена,няма експресни,но пък за тежести пуснати на 20.06.2007г. си ги взимаш на 08.08.2007г. Ходи да правиш сделки при това положение.Ако някой не вярва,да заповяда в гр.Карнобат.Дайте съвет за излизане от тази ситуация.В агенцията наистина имат много работа,обслужват 2 общини,не им стигат хората,ама ние какво сме виновни?
- a_blondy
- Нов потребител
Когато не се издава някакъв документ в срок може да подадете жалба и да търсите и щетити, които сте претърпели. това че имат много работа е техен проблем-да си назначат хора.
Пуснете жалба и до Агенцията в София, не знам но е много възможно и при нас наскоро имаше малки забавяния, но чак такива!
Пуснете жалба и до Агенцията в София, не знам но е много възможно и при нас наскоро имаше малки забавяния, но чак такива!
- pitasht
- Активен потребител
Здравейте,
аз искам да ви кажа за Несебър - там вписването става за две седмици, а УТ може да се извади за около месец. Единственото нещо, което може да се направи е да се подаде жалба, която едва ли ще помогне на конкретняи случай, но при стотици жалби все нещо може път да се промени. Въпросът е, че не повечето хора не им се занимава с жалби, искат сделки, затова и все такова си е положението.
аз искам да ви кажа за Несебър - там вписването става за две седмици, а УТ може да се извади за около месец. Единственото нещо, което може да се направи е да се подаде жалба, която едва ли ще помогне на конкретняи случай, но при стотици жалби все нещо може път да се промени. Въпросът е, че не повечето хора не им се занимава с жалби, искат сделки, затова и все такова си е положението.
- pupy
- Младши потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|