- Дата и час: 29 Ное 2024, 19:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
как да се постъпи
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
как да се постъпи
закупих една къща в едно село ,ходя рядко.От една страна в съседсво има керпичена къща /пред падане / необитавана .след една година ,ато отивам, гледам, настанили се цигани, коне прасета ,знаете какво е .Другите съседи казват че собственичката го дава под наем ,въпроса ми е мога ли да я притисна законово да ги разкара от там ,как е добре да се подходи с жалба от съседите за нарушаване на реда ,данъчните да искат договор за наем ли ,до кмета да се пуска жалба ,или за това че къщата е опасна за обитаване .
- darci
- Младши потребител
Така и така ходите рядко.Най-лесно ще се справите с проблема като продадете вашата къща.
Доколкото ми е известно не е забранено на село да се гледат прасате и коне, а и едва ли някога ще бъде.
Доколкото ми е известно не е забранено на село да се гледат прасате и коне, а и едва ли някога ще бъде.
- georgi07
- Потребител
всичко е ясно ,явно не сте били в подобен контакт с тези малцинства
а и цената на къщата пада на половина в това положение ,по принцип най -малкото е че не спазват никакъв обществен ред
иначе благодаря за отговорите
а и цената на къщата пада на половина в това положение ,по принцип най -малкото е че не спазват никакъв обществен ред
иначе благодаря за отговорите
- darci
- Младши потребител
В мястото, където живея, преди 89 г. не е имало никакви братя. По причина, че селяните са били много задружни и са давали подобаващ отговор на всеки другоселец, който дори само е минавал оттук. До скоро нямаше такива пришълци, а сега тези, които са тук, са много примерни.
Намерете и вие толкова задружни съселяни и проблема ще се разреши.
Намерете и вие толкова задружни съселяни и проблема ще се разреши.
- zelen
- Потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|