начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

как да се постъпи

Казуси за недвижими имоти

как да се постъпи

Мнениеот darci » 31 Юли 2007, 15:58

закупих една къща в едно село ,ходя рядко.От една страна в съседсво има керпичена къща /пред падане / необитавана .след една година ,ато отивам, гледам, настанили се цигани, коне прасета ,знаете какво е .Другите съседи казват че собственичката го дава под наем ,въпроса ми е мога ли да я притисна законово да ги разкара от там ,как е добре да се подходи с жалба от съседите за нарушаване на реда ,данъчните да искат договор за наем ли ,до кмета да се пуска жалба ,или за това че къщата е опасна за обитаване .
darci
Младши потребител

Мнениеот georgi07 » 31 Юли 2007, 16:31

Така и така ходите рядко.Най-лесно ще се справите с проблема като продадете вашата къща.
Доколкото ми е известно не е забранено на село да се гледат прасате и коне, а и едва ли някога ще бъде.
georgi07
Потребител

Мнениеот avrora » 31 Юли 2007, 16:39

Аз не разбирам това как пречи на упражняването на Вашите права?
avrora
Младши потребител

Мнениеот darci » 31 Юли 2007, 18:42

всичко е ясно ,явно не сте били в подобен контакт с тези малцинства
а и цената на къщата пада на половина в това положение ,по принцип най -малкото е че не спазват никакъв обществен ред
иначе благодаря за отговорите
darci
Младши потребител

Мнениеот zelen » 03 Авг 2007, 13:58

В мястото, където живея, преди 89 г. не е имало никакви братя. По причина, че селяните са били много задружни и са давали подобаващ отговор на всеки другоселец, който дори само е минавал оттук. До скоро нямаше такива пришълци, а сега тези, които са тук, са много примерни.

Намерете и вие толкова задружни съселяни и проблема ще се разреши.
zelen
Потребител

Назад към Имотни казуси