начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

наследствена земя - обработват я

Казуси за недвижими имоти

наследствена земя - обработват я

Мнениеот petinia » 29 Юли 2007, 13:28

Здравейте, искам да ви попитам, след като съм получила в наследство земя, но не се съгласих да подпиша пълномощно да я обработват и въпреки моето несъгласия я обработват, трябва ли нещо да ми заплатят все пак. Земята си е моя, някой я обработва без мое съгласие а аз не получавам нищо............ ? Нищо не разбирам от тези наследствени земи, но май ще ми се наложи да си потърся правата вече. Благодаря ви
petinia
Нов потребител

Re: наследствена земя - обработват я

Мнениеот donna » 29 Юли 2007, 14:30

petinia написа:Здравейте, искам да ви попитам, след като съм получила в наследство земя, но не се съгласих да подпиша пълномощно да я обработват и въпреки моето несъгласия я обработват, трябва ли нещо да ми заплатят все пак. Земята си е моя, някой я обработва без мое съгласие а аз не получавам нищо............ ? Нищо не разбирам от тези наследствени земи, но май ще ми се наложи да си потърся правата вече. Благодаря ви

Съветвам ви да предприемете действия ,с които да изгоните тия натрапници от там ,така както го описвате някой ден ти може да се намерят с констативен нотариален акт по обсттоятелствена проверка ,а вие биз земя.Да слидва да заплатят нещо са своето ползване ли ,да би следвало ............
donna
Старши потребител

Назад към Имотни казуси