начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

molia za pomosht za praven konsult

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

molia za pomosht za praven konsult

Мнениеот adesito » 25 Юли 2007, 11:00

shefa na maja mi pusna edna dokladna do generalnia direktor sreshtu maja mi kato go obviniava v absurdni neshta.Dokladnata e rezolirana da se osvobodi,no uristite na firmata otkazvat da go osvobodiat po kakavto i da e chlen zashtoto niamat nikakvi dokazatelstva sreshtu maja mi,osven tvardeniata na shefa my.
Vaprosa mi e imat li pravo uristite na firmata da ne dadat dokladnata na maja mi pone da ia prisnemem zashtoto nie iskame da sadim firmata,zradi nevernite neshta koito peshe nachalnika na maja mi ,no nikoi ne ni dava dokladnata,kazvat che niamali pravo da ni ia dadat?
Tova taka li e naistina i kakav e nachina da poluchim tazi dokladna?
Blagodaria predvaritelno na tezi koito shte mi otgovoriat.
Последна промяна adesito на 25 Юли 2007, 12:07, променена общо 1 път
adesito
Нов потребител

Мнениеот barri » 27 Юли 2007, 12:39

вие съдете фирмата пък тогава да видим дали адвокатите на фирмата няма да намерят основание да махнат мъжа ви
barri
Потребител

Мнениеот Pongo76 » 27 Юли 2007, 13:57

„Шефът на мъжа ми пусна една докладна до генералния директор срещу мъжа ми като го обвинява в абсурдни неща. Докладната е резолирана да се освободи, но юристите на фирмата отказват да го освободят по какъвто и да е член защото нямат никакви доказателства срещу мъжа ми, освен твърденията на шефа му.

Въпросът ми е: имат ли право юристите на фирмата да не дадат докладната на мъжа ми поне да я преснемем защото ние искаме да съдим фирмата, заради неверните неща, които пише началникът на мъжа ми, но никои не ни дава докладната, казват че нямали право да ни я дадат?

Това така ли е наистина и какъв е начинът да получим тази докладна?

Благодаря предварително на тези които ще ми отговорят.”
Dark side of the force is a pathway to many abilities some would consider unnatural...
Pongo76
Младши потребител

Мнениеот zelen » 27 Юли 2007, 15:56

Здравейте,

на вас със сигурност няма да ви я дадат.
За това трябва да се обърнете към адвокат, който ще ви свърши цялата работа.
zelen
Потребител

Мнениеот Julyan » 03 Авг 2007, 16:49

А че аз лично до тук не виждам започнала процедура за дисциплинарно наказание срещу мъжа Ви, която на този етап да задължава работодателят му да му предоставя информация...
Като му поискат обяснения за конкретни неща тогава можете да разберете и в какви "абсурдни неща" го обвиняват и да се защитите. Ако пък му връчат заповед за налагане дисциплинарна санкция имате и право да изискате по съответния ред цялата преписка по случая. То и работодателят ще има интерес да я представи тогава.
Julyan
Потребител

Назад към Трудово право