Здравейте имам един кратък въпрос. Пуснах документи за това удостоверение в АГЕНЦИЯТА ПО ВПИСВАНИЯ, но сега ми казаха , че трябвало да послужи за пред 2 различни инстанции. Да са две. Аз в самото заявление съм писала..да послужи пред...само едната. Ще е готово в понеделник, а за тогава трябва и другото. Може ли на базата на едното от Агенцията да заверят или направят нещо за да получа и за другата инстанция, без да се налага да подавам ново заявление и да чакам пак 7 дни?
Ако някой има идея ще му бъда безкрайно благодарна...
Приятна почивка на всички
- Дата и час: 29 Ное 2024, 17:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Удостоверение за вещни тежести?/
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Мисля, че изобщо не пречи да коригираш молбата си, като запишеш че ти трябват ДВА БРОЯ удостоверения и преди да ги получиш, да представиш ОЩЕ ЕДНА ВНОСНА БЕЛЕЖКА за т.нар.второ удостоверение...вероятно следва да обясниш на съдията по вписванията за "недоразумението", в което си изпаднала, че вместо едно, ти трябват две и т.н. бла-бла-бла...за да се "подмажеш" малко...УСПЕХ! В нашият район това не е никакъв проблем, мисля че и при теб ще е така...
- sluncho
- Младши потребител
Благодаря Ви за отговора, но молбата ми вече е подадена и в понеделник ще получавам едното...ако направя копие и него го заверя нотариално дали нама да послужи и пред другата банка..чудя се...според мен може...нали на самото удостоверение има актуална дата...и двете инстанции са банки ...какво мислите ?
- Maryetta
- Нов потребител
Мисля, че няма да стане, защото съм работила за БАНКА и искат ОРИГИНАЛ...независимо, че ако Ви отпуснат кредита, за самата сделка ще Ви трябва едно.../а сега е само за кандидатстването/, а след вписването на ипотеката, ще Ви поискат, че същата е първа и единствена...за да си получите паритеВсе пак, попитайте във втората БАНКА или просто се подгответе да платите две такси за ДВА ИДЕНТИЧНИ ДОКУМЕНТА!!!!
- sluncho
- Младши потребител
Най вероятно така ще стане..лощото е , че незнамдали знаете, но таксите за експресни поръчки са се вдигнали много..отднес за понеделник 50 лв... включете и банковия превод 4.00 лв на юридическо лице ...
- Maryetta
- Нов потребител
Разбира се, че знам...това е от поне 2 - 3 седмици, но в нашата държава вече абсолютно всичко е възможно, като вземам повод и от други, далеч по-странни и невъзможни на пръв поглед неща...но живеем тук, все пак... май горе ще ни бъде по-лесно, всечко все пак с времето си...приятен уикенд!
- sluncho
- Младши потребител
Тежести
Мисля, че няма да имаш проблем с нотариално зaверен препис, особено имайки впредвид факта, че в момента Удостоверението ти е нужно за кредитен съвет. Масово хората кандидатстват за кредит в повече от една банка или банкова институция и не си вадят за всяка отделно удостоверение. Ако ти разрешат кредита, така или иначе ще имаш поне още 1 или 2 удостоверения, които трябва да представиш, 1 в деня на сделката и едно след вписване на ипотеката.
- zveti1980
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|