Сигурен съм, че много от вас са попадали на нотариални актове, в които границите на имотите се описват освен в направление по четирите посоки на света и по вертикално направление (горе и долу).
В момента разглеждам един акт за придобиване на апартамент който граничи "на изток с море, отдолу със земя, отгоре с небе" Смятате ли, че тези три граници са достатъчни?
- Дата и час: 29 Ное 2024, 19:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Граници на недвижим имот
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Граници на недвижим имот
Dark side of the force is a pathway to many abilities some would consider unnatural...
- Pongo76
- Младши потребител
Pongo76, да не гледаш картата на България?
Впрочем, връщаш ме назад във времето- още в Римското право са считали, че имота ти нагоре и надолу е до там, докъдето можеш да стигнеш. Съвет- собственикът може да има претенции за обезщетение от преминаващите самолети.
Впрочем, връщаш ме назад във времето- още в Римското право са считали, че имота ти нагоре и надолу е до там, докъдето можеш да стигнеш. Съвет- собственикът може да има претенции за обезщетение от преминаващите самолети.
- razli4na
- Активен потребител
А на въпроса ти- разбира се, че не са достатъчно, за да индивидуализират имота. Земна територия с такова описание- бол.
- razli4na
- Активен потребител
Аз също мисля, че когато се говори за поне три граници, се имат предвид три граници в равнината, но Понго май си прави майтап.
-
portokal - Старши потребител
Абе майтап, майтап, ама наистина сам виждал описание на апартамент на първия етаж с граници "....отдолу - земя...."
Дело на великите несебърски нотариуси
Дело на великите несебърски нотариуси
- theinsider
- Потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|