начало

МВР трябва да доказва, че събира само при „абсолютна необходимост“ ДНК и отпечатъци за полицейска регистрация МВР трябва да доказва, че събира само при „абсолютна необходимост“ ДНК и отпечатъци за полицейска регистрация

Странен казус

Казуси за недвижими имоти

Странен казус

Мнениеот Niketo » 31 Май 2007, 13:06

:( Най- странното дело на света.Има ли някой идея как се връщат 1/32 идеални части от стълбище под нивото на земята, което на всичкото отгоре е и стълбище и вход към помещение :( общо 5 квадрата :( ид.части трябва да ги върна аз на четирима пенсионера от жилищния вход, въпреки че купих помещението във вида , в който е.Много са озадачени всички около мен как трябва да се случи това :D :D Ако на някой ще му е от полза да прочете такова решение мога да го пратя :) А ако някой знае божественото решение моля да ме посъветва, защото има вероятност да се регистрирам във всички правни сайтове на света :) :)Въпросът е такъв-купила съм помещение в жилищна кооперация.В нот. акт е записано, че е със статут на коктейл бар, има и разрешение за ползване от РДНСК от 1998.Това е бивше избено помещение и е пристроен навремето коридор в общия двор на жилищната коопереция.Това е стълбището под нивото на земята.От него трябва да върна идеалните части.Според съда няма мълчаливо съгласие на съседите за промяна предназначение на общите части и затова оставя в сила решение на ВОС- 1/32 ид.част .Благодаря на всички, които се поинтересуваха и ми зададоха въпроси или изказаха мнение.
Последна промяна Niketo на 02 Юни 2007, 15:42, променена общо 1 път
Niketo
Младши потребител

Мнениеот pitasht » 01 Юни 2007, 10:08

Нищо не се разбира, но трябва да се съобразите с решинието.
друг вариант: оставете съдия-изпълнител да се мъчи да ги въведе във владение, ако наистина е невъзможно, то ще спечелите от бездействието си, ако е възможно ще си платите таксите за инатлъка.
pitasht
Активен потребител

Мнениеот zoom » 01 Юни 2007, 10:57

Не се разбира въпросът Ви, явно не сте юрист. Не могат да се връщат идеални части, те затова са ИДЕАЛНИ, житейски казано, обратното на реални. Мисля, че казусът Ви не е толкова сложен, колкото си мислите, но с така поднесена информация не мога да Ви помогна.
Успех.
zoom
Потребител

Назад към Имотни казуси