- Дата и час: 29 Ное 2024, 13:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Проблеми с имотни граници
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблеми с имотни граници
Съседите ми имат проблеми с имотни граници .Въпросът ми е такъв , иматли право другите да влизат в имота и да преместват границите в отсъствието на собствениците ?
Последна промяна vesela5 на 16 Апр 2007, 13:50, променена общо 1 път
- vesela5
- Младши потребител
Нямат право трети лица да извършват подобни действия , освен , ако собствениците на имота не са им позволили .
НО може пък да имат законно основание да го направят . Под законно основание разбирайте влязло в сила съдебно решение. Информирайте се от съседите си. Може те да знаят нещо повече по въпроса !
УСПЕХ!
НО може пък да имат законно основание да го направят . Под законно основание разбирайте влязло в сила съдебно решение. Информирайте се от съседите си. Може те да знаят нещо повече по въпроса !
УСПЕХ!
- divain
- Потребител
значи те искат да си върнат имот/нива/ който някога е бил удържавен , а по повод регулационният план- няма влязъл в сила такъв и точно поради тази причина.По отношение строителна линия от общината също няма такава .
- vesela5
- Младши потребител
Това и ще се направи.А по между другото по какъв начин мога да разбера в общината кое им е върнато по закон ,кое е частна собственост и кое общинска тъй като имам съмнение ,че те искат да придобият част от земята по давност чрез свидетели/кошаревски/. интересувам се защото и аз гранича с тяхната рода и предполагам ще направят същото. предварително благодаря.
- vesela5
- Младши потребител
Ще ме извините ако нещоне обясна сточните наименования .Става въпрос за дворно място в жилищна зона в един от столичните квартали . това е основното им жилище и идва г-н Х и почва да мести граници като обосновава че си ги бил реституирал но не показва нот. акт или нещо друго .
- vesela5
- Младши потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|