Уважаеми прятели имам един имотен въпрос
Притежавам 2/3 идиални части от магазин получени от наследство , другата 1/3 се Притежава от роднина който обработва магазина от години и плаща малко наем а и не иска да плаща повече, крие се и така нататак.
Какви са моити възмжности и как бих могал да кача наем а или да я изкарам от магазина.
Благодаря предварително
- Дата и час: 29 Ное 2024, 13:28 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
магазин получени от наследство
|
|
9 мнения
• Страница 1 от 1
магазин получени от наследство
Последна промяна parsamkk на 04 Апр 2007, 03:58, променена общо 1 път
- parsamkk
- Нов потребител
Blagodaria vi mnogo za orgovora.
Podrazbiram che sled kato tia rasrabotva magazina ne dava nikakva razlika.
Ima li varian v koito da ia nakaram da prodade neinite idealni chasti.
Moje li da mi preporachate niakoi advokat koito da se zanimae po vaprosa. ( imota e v Sofia ).
Blagodaria vi otnovo
Moje li da mi preporachate niakoi advokat koito da se zanimae po vaprosa. ( imota e v Sofia ).
Blagodaria vi otnovo
- parsamkk
- Нов потребител
І.Пуснете му нотариална покана с искане за реалното обезщетение за ползваната Ваша част Освен ако тя не докаже, че сте сключили такъв договор устно (за наем) и не е трябвало да бъде вписан. Тоест в такъв случай НотП няма да има значение, мисля.
ІІ. делбата е начин за освобождаване от съсосбственост.
ІІІ.
ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ!
ІІ. делбата е начин за освобождаване от съсосбственост.
ІІІ.
parsamkk написа:Blagodaria vi mnogo za orgovora.
Blagodaria vi otnovo
ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ!
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
S goliamo udovolstvie bih pisal na Bulgarski no parvoto saobshtenie mi vze 20-30 minuti da go napisha. Ne sam v Bulgaria i klaviaturata da se naluchkva e mnogo, mnogo trudno.
Mojete li da mi preporachate niakoi advokat.
Blagodaria otnovo.
Mojete li da mi preporachate niakoi advokat.
Blagodaria otnovo.
- parsamkk
- Нов потребител
Преди времаше Кредор на сайта, но не ще се е бъгнал, ще пиша на модератора.
Не казахте, дали въпреки липсата на писмен договор, тя няма да може да докаже, че има такъв устен.
За нотариуса и адвоката трябва да посочите за кое населено място става дума, за да може, ако някой иска да Ви насочи.
Не казахте, дали въпреки липсата на писмен договор, тя няма да може да докаже, че има такъв устен.
За нотариуса и адвоката трябва да посочите за кое населено място става дума, за да може, ако някой иска да Ви насочи.
Горното представлява потенциално грешно становище. Консултирайте адвокат, ако искате сигурност и юридическа отговорност при защитата на правата Ви.
- kontrol
- Активен потребител
Niama pismen dogovor. Razbrahme se predi mnogo godini da mi plashta X suma bez opredelen period.
No bih mogal da izbiram az bih iskal da se razdeli imota. Neznam dali shte moje zashtoto e magazin na 100 kv/m.
Imota e v Sofia I ako moje da e preporachate na niakoi shte vi bada blagodaren. Ne znam dali sam go spomenal veche no az ne sam v Bulgaria. Zatova shte mi bade mnogo trudno da se iava lichno pri advokat ili notarius.
Do skoro.
No bih mogal da izbiram az bih iskal da se razdeli imota. Neznam dali shte moje zashtoto e magazin na 100 kv/m.
Imota e v Sofia I ako moje da e preporachate na niakoi shte vi bada blagodaren. Ne znam dali sam go spomenal veche no az ne sam v Bulgaria. Zatova shte mi bade mnogo trudno da se iava lichno pri advokat ili notarius.
Do skoro.
- parsamkk
- Нов потребител
9 мнения
• Страница 1 от 1
|
|