- Дата и час: 29 Ное 2024, 12:41 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Съсобствен имот отчужден само от един от съсобствениците
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Съсобствен имот отчужден само от един от съсобствениците
Наследствен имот, съсобственост на няколко собственици, е отчужден със заповед на ДАГ при СГНС през 1967 г. на името само на един от съсобствениците. Малка част от имота е застроена.Мога ли да върна незастроената съсобственост на съсобствениците неучаствали в отчуждаването? Как се решава казусът?
- sp_dimitrov
- Младши потребител
По информация на ДАГ при СО се изясни, че отчуждаването е извършено със заповед за регулация издадена от Министерство на строежите. Въможно ли е СГНС през 1973 година да отчужди недвижим имот със заповед от 1967 година на Министерство на строежите, подписана от зам. министър? Бедна ми е фантазията!!!
- sp_dimitrov
- Младши потребител
г-н димитров
пишете какви заповеди открихте в даг.все пак положих доста усилия да Ви консултирам във форума.поздрави и весели празници на всички.
пишете какви заповеди открихте в даг.все пак положих доста усилия да Ви консултирам във форума.поздрави и весели празници на всички.
- vanina65
- Потребител
ВАНИНА, ХРИСТОСВОСКРЕСЕ !!!
Продължавам даследя темата с интерес .
И аз очаквамда се сдобия с някаква заповед, но уви ! Мълчат !Даже архиварката имсе разболяла . Горката ,тя ще излезе виновна!
Желая Ви весели празници !
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ! До нови срещи!
Продължавам даследя темата с интерес .
И аз очаквамда се сдобия с някаква заповед, но уви ! Мълчат !Даже архиварката имсе разболяла . Горката ,тя ще излезе виновна!
Желая Ви весели празници !
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ ! До нови срещи!
- ivan33
- Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|