- Дата и час: 29 Ное 2024, 11:47 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
до съдия изпълнител
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
до съдия изпълнител
Получих призовка за доброволно изпълнение,за изплащане на сума в седем дневен срок.Нямам наличните средства за да е изплатя.Става въпрос за 3500лева +267лева лихва.Взимам заплата 300лева от която изплащам кредит от 148лева на месец.Живея в жилище от което имам наследствена част възлизаща на 1/6.Имам също 1/6 наследсвена част от друго жилище в което живеят сестра ми която е семейна и майка ми.По какъв начин може да се изплати тази сума?Може ли на някакви вноски?Ако може на какви?Може ли да се направи запор на някое от жилищата след като не са изцяло моя собственост?В жилището което живея имам един телевизор и една пералня които и аз се досещам че нестигат за нищо.Как ще се процедира при тези условия?
- silvunkata
- Нов потребител
Трябва да подходите сериозно към проблема, защото ще ви запорират заплатата и може кредитът да стане предсрочно изискуем и да си навредите много.
Може да платите 30% и да се задължите да плащате по 10% всеки месец, ако е необходимо за тези 30% теглете заем, но побързайте, иначе става трудно за вас и близките ви.
По принцип няма пречка да се продадат жилищата стига да не ви е единствено за живот, но никой няма да купи идеална част и може да се възложи на този на когото дължите и той да инициар после делба и накрая да го продадт на публична продан.
Нещата не са маловажни, зависи за какво дължите сумите и доколко може да потърсите отсрочка от кредитора.
Може да платите 30% и да се задължите да плащате по 10% всеки месец, ако е необходимо за тези 30% теглете заем, но побързайте, иначе става трудно за вас и близките ви.
По принцип няма пречка да се продадат жилищата стига да не ви е единствено за живот, но никой няма да купи идеална част и може да се възложи на този на когото дължите и той да инициар после делба и накрая да го продадт на публична продан.
Нещата не са маловажни, зависи за какво дължите сумите и доколко може да потърсите отсрочка от кредитора.
- pitasht
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|