начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Платен отпуск

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Платен отпуск

Мнениеот mikiko » 21 Фев 2007, 11:10

Правилно ли е да се удържат пари от заплатата при взимане на полагаемия платен отпуск? Сумата ми я изчисляват на базата на реалната заплата, а ме осигуряват на минималната за длъжността. :?: [/b]
mikiko
Нов потребител

Мнениеот nat » 21 Фев 2007, 13:11

душко така е като вземаш пари на черно ще ти ги режат и още как
nat
Потребител

Re: Платен отпуск

Мнениеот monteskio » 21 Фев 2007, 13:42

mikiko написа:Правилно ли е да се удържат пари от заплатата при взимане на полагаемия платен отпуск? Сумата ми я изчисляват на базата на реалната заплата, а ме осигуряват на минималната за длъжността. :?: [/b]

Здравейте,

Не е правилно. Подайте сигнал до съответната ОИТ. При ползване на платен годишен отпуск / пго / ви се дължи обезщетение, а не следва да ви правят удръжки от заплатата.

УСПЕХ !
"Divide еt impera" !
monteskio
Активен потребител

Назад към Трудово право