начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Zdravoslovni i bezopasni uslovia na trud ili OBURKVAZIA No 1

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Zdravoslovni i bezopasni uslovia na trud ili OBURKVAZIA No 1

Мнениеот armenchev » 09 Фев 2007, 12:48

tova e edna ot nai-ujasnite prozeduri po subirane na dokumenti niakoi ako znae kude ima pulnia spisuk na vsi4ki neobhodimi molia da me svetne zashtoto si bluskam glavata ot 3 dni da 4eta naredbi idr. norm. aktove za da gi subera v komplekt
armenchev
Нов потребител

Мнениеот genius75 » 09 Фев 2007, 13:16

Това не е чак толкова страшно колкото пишете.
Първо прочетете Закона за здравословните и безопасни условия на труд. Обърнете внимание на чл.16 ал.1 т.1 - направа на оценка на риска. За да не си блъскате главата - има специални служби по трудова медицина.
Второ - обърнете внимание на нар.7 за работните места.
Трето - нар.3 за инструктажа.
4. - създаване на програма и мерки за безопасност.
5. - при нужда от сертифициране на предприятието - въвеждане на страндарта - OHSAS 18001:1999. Той почти същия като ИЛО 2001.
genius75
Потребител

Мнениеот armenchev » 09 Фев 2007, 14:17

1-blagodaria ti mnogo 4e se otzova vednaga na vuprosa mi
ne iskam da te angajiram pak no ako vse pak iskash da mi pomognesh shte te zapoznaia sus problema mi : rabotia kato iuristconsult v edna stroitelna firma i sega triabva da sabera pulnia koomplekt ot dokumenti koito triabva da otgovariat na iziskvaniata pri eventualna proverka na inspekziata po truda koiato kakto znaesh ima razshireni pravomoshtia ve4e i moje da nalaga sankzii koeto ako se slu4i na nas go otnasiam az imam izvadki ot vsi4ki normativni aktove-KT ZZBUT i naredbite oba4e niama nikade edinna normativna uredba za tova kakvo sudurja pulnia komplekt dokumenti otgovariasht na iziskvaniata iskam da znam ako niakoi e utapkal putekata predi mene i si e napravil truda da gi sistematizira v 1 spisuk triabva mi samo da znam koi sa a ne obraztsi zashtoto sega gi sabiram spored iziskvaniata na vsi4ki otdelni NA
armenchev
Нов потребител

Назад към Трудово право